S úsměvem na tváří jde všechno líp!

Mladičká Isabella Rossini (14) o tom ví své, protože jí neuvidíte jinak než se usmívat a její přirozenost ji dělá ještě krásnější. Charizmatická rodačka z Olomouce se před dvěma lety přestěhovala s rodinou do Prahy, aby jí bylo umožněno věnovat se snům mezi které patří herectví a zpěv. Zmíněným oborům by se ráda věnovala naplno. Už na konci ledna ji čekají přijímací zkoušky na konzervatoř. Jak těžké je připravovat se v době pandemie, kdy školy ovládla distanční výuka? Jak je to náročné, zda ji to těší a zda má vůbec nějaký volný čas se dozvíte v našem rozhovoru.

Víme o tobě, že tě v lednu čekají přijímací zkoušky na konzervatoř. Jak probíhají přípravy, je to hodně náročné?

Vzhledem k tomu, že se už od mala věnuji herectví, hudbě a tanci, tak mi příprava nedělá problémy a není to pro mě žádná velká změna. Trénuji si monology a opakuji hudební nauku.

Jak jsi se sžila s online distanční výukou, která provázela loňský školní rok a provází i tento?

Distanční výuka má svá pro i proti. Více se toho rozhodně naučím ve škole, ale při distanční výuce mám pro změnu čas na sebe. Můžu častěji zpívat, tancovat a podobně, což se mi teď před přijímačkami hodí.

Máš vůbec nějaký volný čas, kdy si můžeš třeba sednou s knížkou nebo jen tak brouzdat po YTB a sbírat inspiraci? Pokud ano, jaké jsou tvoje nejoblíbenější volnočasové aktivity?

Je pravda, že volného času nemám mnoho, ale když už nějaký mám, tak jdu třeba na procházku s rodinou, nebo si jen pustím hudbu a tančím.

Ty už od poměrně útlého věku víš, čím chceš být. Chceš být herečkou a zpěvačkou. Kdy přišel ten impuls, že jsi si řekla, že to je to správné povolání, kterému se chceš věnovat?

Myslím, že to bylo ve třetí třídě, kdy jsem začala chodit do hudebně-dramatického kroužku.

Bylo někdy něco, co ti nešlo a nevěděla jsi, jak se s tím poprat? Písnička, role v divadle…

Ve většině písniček i rolí je nějaká lehčí i těžší část. Záleží jen na vás, jak se k tomu postavíte a rozhodně to jde líp s úsměvem na tváři.

Tvoje maminka je velmi úspěšná modelka, která dokonce získala titul Elite Model Look. Byla pro tebe inspirací?

Ano, moje maminka je pro mě inspirací v mnoha směrech, a to i v modelingu.

V létě jsi se zúčastnila soutěže Dívka roku, znamená to, že tě i maminčina profese ovlivnila a pokukuješ i po odvětví modelingu?

Dá se to tak říct. Modeling mě baví a jednou začas předvádím na nějaké přehlídce, nebo mám nějaké focení.

V Dívce roku jsi získala hned dva tituly Dívka roku Talent a Dívka roku Social media, což je velký úspěch. Jak bys svoji cestu soutěží zhodnotila, ovlivnila tě nějak?

Dívka roku byla rozhodně skvělá zkušenost, jsem ráda, že jsem do soutěže šla.

My ti samozřejmě držíme palce, aby ti přijímací zkoušky do konzervatoř dopadly tak, jak si přeješ. Ale máš nějaký plán B, kdyby to náhodou nevyšlo?

Mám i nějaký záložní plán, kterým jsou jazyková gymnázia.

Máš nějaké přání do roku 2021?

Přála bych si natočit svůj první videoklip. To je letos asi moje největší přání, samozřejmě hned po konzervatoři.