Česká módní značka Machač představí podzimní kolekci v Piaristickém chrámu v Litomyšli

Módní značka Machač byla založená již v roce 2017, kdy rodina začala s vlastní výrobou. Jedná se vskutku o rodinný podnik, jelikož téměř všechny základní pozice ve firmě jsou obsazeny členy rodiny. Jejich základní filozofií je návrat k tradiční výrobě. Vše se šije a navrhuje v českých dílnách. Machačovi tvoří z kvalitních materiálů vyrobených v Itálii, Holandsku, Česku a dalších evropských zemí.

Svou novou kolekci podzim/zima předvede značka dne 18. října 2024 v Piaristickém chrámu v Litomyšli. “Jedna část kolekce bude více společenská, než je u nás zvykem. Kladli jsme důraz na efekt a nebáli se větší extravagance. Vytvořili jsme elegantní outfity vhodné i pro běžné použití. Druhá polovina prezentace bude laděná vánočně. Zde jsme se zaměřili na modely ke štědrovečernímu stolu a na kousky, které jsou třpytivé, slavností, lesklé. Výsledek je minimalismus s prvky romantiky. Vycházíme ze střihů, které jsou pro nás typické, ale pouštíme se i do dosud neprobádaných vod,” vysvětluje marketingová manažerka značky Tereza Machačová.

Značka Machač navrhuje ženské, elegantní a zároveň nositelné modely pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti.  Jejich cílem je navrátit českou módu do českých ulic a na české ženy.

Více informací naleznete na https://machacfashion.com/