Objemová maska a gel pro vzdušný objem jedině od Tea Tree Lemon Sage!

Objemová maska pro jemné vlasy? Ano, je to tak. Tea Tree Lemon Sage přišlo s novinkou, a to s objemovou maskou Tea Tree Lemon Sage Thickening Treatment, která nezatěžuje, právě naopak! Dodává plnost a lehkost jemným, zplihlým vlasům bez života. Pokud chcete svým vlasům dodat ještě víc objemu, dopřejte jim druhou novinku Tea Tree Lemon Sage Thickening Blowout Gel. Tento stylingový gel obsahuje panthenol a rýžový protein, což je ideální kombinace pro dodání objemulehké fixace a měkkosti. Gel doporučujeme aplikovat do vlhkých vlasů před foukáním. Můžete jej použít i pro definici vln. Stačí namačkat do kudrlin a vyfoukat difuzérem. Pro ještě větší objem vyfoukané vlny promačkejte. Tyto dvě novinky od Lemon Sage ocení všichni, kteří touží po objemu a lehkosti.

Tea Tree Lemon Sage Thickening Treatment

Objemová maska

Vlastnosti: Tento vyživující treatment dodává jemným, zplihlým vlasům plnost, okamžitou pružnost a přirozený pohyb.

Působení: Povzbuzující složky panthenol a rýžový protein pomáhají hydratovat a chránit vlasy před budoucím poškozením.

Použití: Aplikujte na čisté, vlhké vlasy od kořínků ke konečkům. Nechte působit 1-3 minuty a opláchněte. Používejte jednou týdně nebo když vlasy potřebují dodatečnou péči.

Objem: 150 ml / Cena: 999 Kč / 36,33 €

Tea Tree Lemon Sage Thickening Blowout Gel

Stylingový gel pro dodání objemu

Vlastnosti: Tento lehký stylingový gel dodává vlasům objem a chrání je před poškozením teplem. Poskytuje lehkou fixaci a kontrolu po celý den.

Působení: Tento zpevňující gel na vlasy se směsí kořene leknínu, panthenolu a rýžového proteinu chrání vlasy před poškozením při fénování a dodává jim beztížnou plnost s lehkou fixací. Vlasy jsou lesklé a hebké.

Použití: Aplikujte na ručníkem vysušené vlasy. Vyfénujte přes kulatý kartáč, abyste dosáhli maximálního objemu. Upravte podle potřeby.

Objem: 150 ml / Cena: 788 Kč / 28,65 €

Koupíte v salonech Paul Mitchell®

www.paulmitchell.cz/salony