Pečujte v létě o pokožku těla pomocí kosmetiky s přírodními složkami

Vysoké teploty, slunění a časté koupání – to zní jako perfektní léto, ale také jako náročná kombinace pro naši pokožku. Právě v létě dostává kůže po celém těle opravdu zabrat a někdy máme tendenci, zapomínat na péči o ní, protože používáme pravidelně krémy s SPF. Ale je potřeba, dodat pokožce také chybějící hydrataci. Ideální volbou jsou kosmetické přípravky s přírodními složkami, jako je konopný olej nebo lipová květová voda, které mají skvělé hydratační a antioxidační vlastnosti. Na pokožku podrážděnou sluníčkem je také skvělé aloe vera, které ji dokáže zklidnit. Jak pokožku těla, tak kůži na rukou promazávejte každý den a užijte si léto naplno.

Indulona zklidňující zázrak

Krém na ruce INDULONA ZKLIDŇUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby poskytl okamžitý komfort suchým rukám. Efektivně hydratuje a zklidňuje pokožku a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje olej z bio konopných semínek, bohatý na vitamin E a omega mastné kyseliny, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 48H hydratace. Poskytuje okamžitý komfort suchým rukám,

Cena: 79 Kč/50 ml

Indulona aloe vera

Indulona Zklidňující tělové mléko ALOE VERA je obohacené o aloe vera, vynikající hydratační látku, která je známá svými uklidňujícími, antioxidačními a hydratačními vlastnostmi. Obsažený vitamin E poskytuje pokožce hloubkovou výživu. Mléko s hedvábnou texturou dodává pokožce jemnost a pocit svěžesti.

Cena: 119 Kč/400 ml

Indulona obnovující zázrak

Krém na ruce INDULONA OBNOVUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby efektivně hydratoval pokožku, chránil ji před vysušováním a posiloval ji před vnějšími vlivy. Uzamyká v pokožce vlhkost a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje bio lipovou květovou vodu, známou svými vysoce hydratačními a antioxidačními vlastnostmi, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno.

Cena: 79 Kč Kč/50 ml