Šťavnaté léto s novinkou waterdrop® Juicy Limited Edition, s příchutí Lemon, Grapefruit a Orange

Léto a prázdniny jsou tady. Je čas relaxovat a bavit se. Jak si ale léto, ať už doma nebo u vody, užít naplno a udělat ho opravdu nezapomenutelným?

Máme pro vás 5 tipů, jak si léto užít naplno:

    • Využijte teplého počasí a objevte krásy české přírody. Vydejte se na pěší túru do hor, relaxujte u jezera nebo se opalujte na pláži. Najděte si čas na procházky v lese a načerpejte nové síly z okolní přírody.
    • Léto je ideální čas pro grilování, pikniky, večírky a další společenské akce. Setkejte se s přáteli a rodinou, povídejte si, smějte se a užívejte si společnost.
    • Nechte se hýčkat. Léto je čas odpočinku a relaxace. Dopřejte si masáže, lázně nebo si jen tak užijte teplou koupel při svíčkách. Uvolněte se a užijte si chvíle pro sebe.
    • Léto je čas nových dobrodružství. Vyzkoušejte adrenalinové sporty, navštivte festivaly, udělejte si výlet do zahraničí nebo se přihlaste na kurz, který vás vždy lákal.
    • Dopřejte si osvěžující nápoje, které vám v letních teplotách udělají hezčí den.

    Horké dny si žádají chutné a osvěžující nápoje. Šťavnatá limitovaná edice Waterdrop® Juicy Microdrinks přichází právě včas a přináší osvěžující citrusové příchutě Lemon, Grapefruit a Orange. Tyto microdrinky se stanou těmi nejlepšími společníky na každou letní party, piknik a pobyt u vody. Microdrink s příchutí citronu dodá svěžest a energii, grapefruit vám dodá vitamíny a pomeranč vám zaručí sladkou a šťavnatou chuť, která vás ráno rozzáří.

    Kromě tří nových exotických příchutí jsou k dispozici také designové sklenice ve svěžích barvách spolu s praktickou karafou, která oživí každou letní party. Pokud si k vodě vezmete Juicy Limited Edition nových Microdrinků, nezapomeňte na novou plážovou tašku spolu s dekou, která doladí nezapomenutelnou atmosféru léta.

    Dopřejte si všechny chutě léta jedním douškem!

    Microdrinky v příchuti Orange, Lemon a Grapefruit - 229 Kč

    Vyzkoušejte nové příchutě ze šťavnaté limitované edice a léto může začít. Každá kostka obsahuje výtažky z pravých citrusů

    Rýhovaná karafa – 739 Kč

    S Rýhovanou Karafou z kvalitního borosilikátového skla je hydratace čirá radost. Snadno se s ní manipuluje a co víc – poslouží i jako stylová dekorace! Vybírat můžete ze tří barev.

    Rýhované skleničky – set 2 ks v růžové, žluté nebo oranžové barvě – 439 Kč

    Pikniková deka – 619 Kč

    Plážová taška – 289 Kč

    www.waterdrop.cz