Kosmetické produkty, které musíte mít v letní výbavě

Léto je tu a s ním i čas dovolených, slunce, moře a relaxace. Aby vaše pokožka zůstala během letních dobrodružství zdravá a krásná, je důležité ji správně pečovat. Připravili jsme pro vás nezbytné produkty, které by ve vaší kosmetické tašce rozhodně neměly chybět. Jsou od italské dermokosmetiky Rilastil, která má všechny produkty hypoalergenní, pro nejcitlivější typ pleti a velmi příjemné textury.

Nyní mají navíc akci – k nákupu 2 opalovacích krémů získáte kromě velké slevy také velký ručník na dovolenou! Produkty seženete např. na e-shopu lékáren Dr. Max.

1)  Opalovací voděodolný krém na obličej AGE REPAIR SPF 50+

Sluneční záření může být pro pokožku velmi náročné, zejména na obličeji. Opalovací krém Age Repair SPF 50+ nejenže chrání před škodlivým UV zářením, ale také pomáhá zabránit předčasnému stárnutí pleti díky svým antioxidačním vlastnostem. Ochranný anti-age krém Age Repair SPF50+ použijete nejen jako opalovací krém, ale i jako bázi pod make-up. Má lehkou texturu, která se snadno vstřebá a nezanechá mastný film. Chrání před UVB i UVA zářením. Působí proti stárnutí, a to nejen díky UV filtrům. Obsahuje totiž také kyselinu hyaluronovou, která vyplňuje pleť a intenzivně hydratuje. Má nekomedogenní složení. Ideální pro citlivou pleť a světlé fototypy.

Hlavní vlastnosti:

  • chrání před sluncem (UVA a UVB filtry)
  • předchází stárnutí pleti
  • vyhlazuje a dodává mladistvý vzhled

Výsledky testů:

  • -84 % snížení vrásek (19 uživatelů aplikovalo 2x denně. Zhodnocení po 28 dnech)
  • +15 % navýšení elasticity (20 uživatelů aplikovalo 2x denně. Zhodnocení po 28 dnech)

Rilastil Age Repair SPF50+

2)  D-CLAR tónující ochranný krém v odstínech light a medium

Tónující ochranný krém Medium SPF50+ D-Clar od Rilastil snižuje viditelnost tmavých skvrn. Je ideální pro světlé fototypy, citlivou pleť a pleť se sklony k hyperpigmentaci. Ale i tehdy, když svůj obličej často vystavujete intenzivnímu slunění. Poskytuje ochranu před UVA i UVB zářením. Obsahuje antioxidanty, které působí proti stárnutí tváře. Vypíná pokožku a posiluje ji, takže je odolnější vůči vnějším vlivům. Nekomedogenní složení neucpává póry.

Hlavní vlastnosti:

  • sjednocuje tón pleti
  • poskytuje velmi vysokou ochranu proti slunci (UVA i UVB filtry)
  • působí proti stárnutí pokožky
  • snižuje viditelnost tmavých skvrn
  • vylepšuje pružnost

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Nanášejte opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.

Rilastil D-Clar Tónující ochranný krém SPF50+ (2 odstíny, light a medium)

3)  Aqua hydratační gelová emulze 72hod., 40 ml

Myslete během letního období také na svou pleť na obličeji a vyzkoušejte hydratační gelovou emulzi z řady Aqua, která poskytuje pokožce intenzivní hydrataci až po dobu 72 hodin! V letních měsících je pokožka vystavena zvýšenému vysychání, a proto je důležité ji udržet hydratovanou. Hydratační gelová emulze z řady Aqua je navržena tak, aby pokožce dodala potřebnou vláhu a ponechala ji svěží a jemnou. Je hypoalergenní a má neuvěřitelně příjemnou texturu, kterou si zamilujete.

Rilastil Aqua Intense 72h Hydratační gelový krém, 40 ml

Značka Rilastil je přední dermokosmetika z Itálie a již od roku 1935 přináší vysoce účinnou péči kožních problémů pro všechny typy pleti. Produkty jsou:

  • hypoalergenní
  • bez obsahu těžkých kovů
  • klinicky ověřená účinnost
  • neucpávají póry
  • vhodné pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější

Se správnou péčí a kvalitními produkty od Rilastil si můžete užívat léto bez obav. Nezapomeňte si produkty přibalit na vaši letní dovolenou! Přejeme vám krásné léto!