Přírodní materiály by ve vašem botníku neměly chybět

Letní kolekce Deichmann je plná atraktivních svěžích novinek. Jedním z nejvýraznějších trendů letošní sezóny jsou bezpochyby modely z přírodních materiálů. Prim hraje lýko, juta, ratan, korek, kůže či bavlna.

Nízké espadrilky

Pohodlná nízká obuv v jižanském stylu patří ke každoročním letním hitům. Ikonické jutové podešve, přírodní a pastelové tóny a decentní metalické zdobení – takové jsou espadrilky z letošní kolekce Deichmann.

Sandály

Přírodní materiály najdeme také na nejoblíbenější letní obuvi, sandálkách. Vsaďte na pohodlí v podobě sandálů na vyvýšené platformě z korku, nebo se zdobením. Detaily v podobě makramé, výšivek či metalického třpytu z nich dělají designovou záležitost.

Pantofle

Žádné přezky ani šněrování, jen nazout a jít! Vklouzněte do komfortních pantoflí na vysoké jutové podešvi v přírodních tónech, které stylově doladí váš prázdninový letní look.

Kabelky a doplňky

Plánujete si pořídit novou kabelku? Modely z přírodního materiálu jsou na léto skvělou volbou! V kolekci Deichmann najdete malé ratanové kabelky do ruky i prostorné slaměné crossbody kabelky, nebo modely přes rameno. Na pláž si nezapomeňte přibalit také slaměný klobouček!