Nestárnoucí letní elegance jsou slingback lodičky!

Když je krásné slunečné počasí, láká nás  abychom vklouzli do otevřené letní obuvi. Po jakém modelu sáhnout, aby žena vypadala stylově a žensky? Vsaďte na slingback lodičky, které se drží na žebříčku nejoblíbenější obuvi sezóny.

Atraktivní slingback lodičky dle nejnovějších trendů najdete i v nové letní kolekci Deichmann. Zamilujte se do pohodlných modelů v retro stylu na nižším blokovém podpatku. Jednoduchý minimalistický design a neutrální barevné provedení v klasické černé a krémových odstínech dělá z těchto modelů nadčasovou záležitost, která se vám z botníku neztratí ani za několik sezón.

Dáte přednost hladkým sligback lodičkám s jednoduchým řemínkem, modelu s efektními průstřihy, nebo roztomilému kousku s proplétanými řemínky?

Kromě slingback lodiček na blokovém podpatku najdete v kolekci také sexy modely na vysokém jehlovém podpatku. A to nejen v neutrálních, ale i ve svěžích barvách, například v něžné levandulové, sytě oranžové nebo fuchsiové.

Letní kolekce obuvi na podpatku Deichmann již tradičně myslí i na nastávající nevěsty. Stylové střevíčky s odhalenou patou na pohodlném středně vysokém podpatku vás krásně doprovodí vaším dnem D.

Vsaďte na nestárnoucí letní eleganci a vklouzněte do půvabných slingback lodiček!