NUORI Supremepro pro okamžité rozjasnění pleti

Seznamte se s revolučním produktem NUORI Supreme Polishing Treatment, který je určen pro okamžité rozjasnění pleti. Tato profesionální sada exfoliační péče byla pečlivě vyvinuta s cílem přinést okamžité rozjasnění pleti, s ohledem na potřeby všech typů pokožky.

Naše pleť je dynamický orgán, který se mění v závislosti na různých faktorech, jako jsou počasí, strava, stres a mnoho dalších. Exfoliační péči a její intenzitu si tak můžete přizpůsobit v každém okamžiku, podle toho, co vaše pleť právě potřebuje, z pohodlí domova.

„Mně osobně chybělo ošetření obnovující a rozjasňující pleť, které by mohlo být někdy velmi jemné a jindy intenzivnější, v závislosti na tom, jak reaktivně se moje pleť cítila a jak často jsem produkt používala. Tak se zrodila myšlenka rozjasňující sady. Tento produkt se rychle stal nejprodávanějším v luxusních salonech a léčebných klinikách po celém světě, a to především díky své schopnosti dokonale se přizpůsobit různým potřebám pleti a zaručit okamžité rozjasnění“, říká zakladatelka značky NUORI, Jasmi Bonnén.

Za skvělými výsledky této péče může silné složení, které se jednoduše aktivuje smícháním dvou složek, Enzymovým základem a Pudrovým boosterem, v preferovaném poměru. Dvojí působení ovocných enzymů a leštících kuliček účinně odstraňuje nečistoty, jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky a rozjasňuje pleť, zatímco ji naplňuje vysoce výživnými složkami. Výsledkem je jemnější a zářivější pleť, která je schopna dýchat a vypadá zdravěji než kdy dříve.

Enzymový základ, který je součástí této sady, je přírodní a šetrnou alternativou alfa hydroxylkyselin (AHA). Je tvořen silnou směsí fermentovaných výtažků z třešní acerola, granátového jablka a kořene ředkve. Tyto ovocné enzymy pečlivě odstraňují odumřelé kožní buňky a podporují buněčnou obnovu. Fermentovaná třešeň acerola navíc pomáhá neutralizovat volné radikály a zvyšuje produkci kolagenu, zatímco protizánětlivé vlastnosti ovsa zklidňují a hydratují pokožku. Rostlinný skvalan, získaný z olivového oleje, zabraňuje ztrátě vlhkosti a zanechává pokožku jemnou a hladkou. 

Pudrový booster, další složka této sady, obsahuje charakteristickou směs jojobových kuliček, rýžového prášku a jemně zrnité aloe vera. Tato jemná směs účinně exfoliuje pokožku, aniž by způsobovala podráždění.

Tento produkt je ideální pro ty, kteří hledají způsob, jak účinně odstranit nečistoty, aniž by byla poškozena kožní bariéra, a dodat pleti vysoce výživné složky.

NUORI SUPREME exfoliační péče

Tato výjimečná exfoliační péče účinně odstraňuje nečistoty, jemně odlupuje odumřelé kožní buňky, vylešťuje a dodává pleti vysoce výživné složky.

Složení umožňuje dosáhnout optimálních výsledků vytvořením individuální, každodenní směsi, která se přizpůsobuje měnícím se potřebám pleti, aniž by byla poškozena kožní bariéra nebo podráždění pleti. Pleť je po použití jemnější, revitalizovaná, zářivější a může dýchat.

NUORI SUPREME exfoliační péče: 1390 Kč