Objevte novou dámskou stylovou kolekci pro všechny nespoutané průzkumnice

Volnočasová dámská kolekce Columbia Boundless Explorer se vyznačuje stylovými outfity od hlavy až k patě. Je určená pro všechny nespoutané průzkumnice a milovnice dobrodružství v divočině, kterým díky pokročilým technologiím nabízí pohodlí a všestrannou ochranu před chladným deštivým ránem i pro teplé slunečné odpoledne.

Tato univerzální a velmi speciální kolekce Columbia pro ženy je navržena do přírody, na trek či do města. Nabízí univerzální barevně sladěné kousky oblečení jako například legíny, košile, kalhoty, šortky, trička nebo bundy z lehkých měkkých funkčních materiálů s technologiemi, které svým majitelkám poskytují např. prodyšnou voděodolnou ochranu OutDry Extreme, odvádí vlhkost od těla díky technologii Omni-Wick, chrání před sluncem nebo špínou a skvrnami. V kolekci nechybí doplňky či stylové funkční boty.

Kolekce kombinuje zemité barvy s ženskými odstíny růžové či neutrální bílou. S touto funkční kolekcí značky Columbia již ženy nemusejí přistupovat ke kompromisům mezi stylem, pohodlím a funkčností.

Dámská voděodolná prodyšná bunda Columbia OutDry Extreme Boundless Shell je vyrobena ze 100 % recyklovaného polyesteru. Má bezešvou tepelně lepenou konstrukci s měkkou podšívkou pro celodenní pohodlí a příjemný pocit při dotyku s pokožkou. Tato stylová bunda spojuje funkčnost s trendy střihem a pohodlím. Ženy ji ocení na výletech, procházkách, na cestách i ve městě např. při každodenním dojíždění třeba do práce.

Univerzální tričko s krátkým rukávem Columbia Boundless Trek je lehké, vzdušné a vyrobené ze 62 % z recyklovaného polyesteru s pohodlným strečem. Technologie Columbia Omni-Wick odvádí pot od těla a zajistí díky rychlému schnutí pocit sucha a pohodlí ve městě nebo na trailové stezce. Je také ideální na cesty, protože je lehce odolné proti mačkání. Tričko je k dispozici v jednobarevné nebo potištěné variantě.

Pohodlné kargo kalhoty s kapsami Columbia Boundless Trek mají univerzální střih, jsou vyrobeny z lehké strečové tkaniny s technologií Omni-Shade, blokující UV paprsky a Omni-Shield, která odpuzuje déšť a odolává skvrnám. Legíny jsou tzv. “evergreenem” pohodlí a volnočasové módy. Legíny Columbia Boundless Trek mají vyšší široký pohodlý pas, kapsu na mobil a technologií Omni-Wick pro rychlé odpařování potu při aktivním pohybu. Legíny jsou k dispozici jednobarevné variantě nebo s potiskem.

Kolekce nabízí i řadu doplňků, které barevně nebo vzory ladí se zbytkem kolekce. Například univerzální praktický 18l batoh Columbia Trek.

Letošní kolekce oblečení Boundless Explorer inspirovala Columbii k vytvoření nové dámské řady oblíbené funkční obuvi Peakfreak, která zajistí pohodlí a radost z outdoorových aktivit. Model Columbia Peakfreak Hera OutDry je výkonnou trekovou botou ve stylu tenisky, která byla navržena speciálně pro ženské chodidlo. Její konstrukce tak poskytuje pohodlí a ochranu specifických částí chodidla a kotníku. Objemný pěnový límec zafixuje a chrání achilovku před podrážděním a vnitřní konstrukce svršku boty chrání tzv. met-flex zónu díky měkčímu materiálu strategicky umístěnému na palcovém a metatarzofalangeálním kloubu. Tento model, který je díky technologii Columbia OutDry voděodolný a zároveň prodyšný, se dodává ve svěžích a módních barevných provedeních a lze snadno sladit s kolekcí Boundless Explorer do originálního looku. K dispozici je v nízké nebo středně vysoké kotníkové verzi.