Jaký dárek pro maminku? Co třeba stylovou kabelku

Blíží se Den matek a je ten nejlepší čas se zamyslet nad správným dárkem. Vyjádřete jí svou lásku a vděčnost třeba stylovou kabelkou.

Objevte novinky z kolekce Deichmann a vyberte pro ni model, který bude dokonale zrcadlit její osobnost a styl. Ukažte jí, jak skvěle ji znáte a co pro vás znamená.

Kabelka je dárkem, který potěší každou ženu. Hezky doladí výsledný outfit a navíc hravě ukryje všechny dámské nezbytnosti. Preferuje vaše maminka elegantní, ležérní, anebo spíš sportovní styl oblékání? Vyberte jí kabelku, kterou bude nosit s láskou a radostí.

Kolekce kabelek Deichmann je plná nadčasových modelů i poutavých kousků dle nejnovějších trendů. Najdete v ní malé crossbody kabelky, kufříkové kabelky do ruky, kabelky přes rameno, prostorné shoppery, letní kabelky z přírodních materiálů i ležérně-elegantní ledvinky.

Jarní kolekci dominují světlé neutrální barvy, ale najdete zde také pár kousků v pastelových barvách i klasické černé modely. Z hlediska zdobení je výběr také široký. Minimalistické, se zajímavým reliéfem či vzorem, s ozdobnou sponou či řetízkem, hladké, nebo s praktickými kapsami, buklé kabelky, nebo prošívané. Tu pravou kabelku pro svou maminku rozhodně vyberete ze široké nabídky kabelek Deichmann.