Dopřejte si ty správné výživové doplňky pro zdravou pleť, nehty a vlasy

S příchodem jara ožívá nejen příroda, ale i naše tělo a mysl. Proč tedy nevyužít tuto čerstvou energii pro pozitivní změnu životního stylu… Nutriční doplňky oolaboo zaručí, že se po této změně budete cítit dobře uvnitř i navenek.

Po zimě je naše tělo často zatíženo toxiny. Příčinou jejich vzniku bývá nedostatek pohybu, těžší strava nebo také prodělaná nemoc. Ze stejných důvodů organismu zpravidla chybí vitamíny, minerály a další důležité látky.

Dopřejte si tedy detox a regeneraci. Zakomponujte do svého běžného režimu pravidelnou fyzickou aktivitu, vyřaďte z jídelníčku nezdravé pokrmy, a naopak do něj přidejte účinné doplňky stravy. Při jejich výběru vždy spoléhejte na přípravky, které obsahují jen prověřené a opravdu účinné ingredience.

My v oolaboo sázíme na superpotraviny s unikátním obsahem vitamínů, aminokyselin a dalších prospěšných látek. Ty totiž na jedné straně odstraňují z těla toxiny a na straně druhé mu dodávají potřebnou výživu. Všechny naše produkty jsou navíc vyráběny z čistě přírodních surovin pod farmaceutickým dohledem s nejpřísnějšími nároky na kvalitu.

Náš vzhled úzce souvisí s tím, co jíme a pijeme. Pokud je tedy náš organismus vnitřně spokojený, navenek doslova záříme.

oil control dose

Aktivní doplněk stravy speciálně vyvinutý pro dospívající a dospělé s mastící se pokožkou obličeje a hlavy a také se sklonem k zánětům a akné.

Obsahuje:

  • Koncentrát z kopřivy dvoudomé pro zlepšení metabolismu a zlepšení přirozené obranyschopnosti pleti.
  • SoyLife®, výtažek ze sojových klíčků pro posílení pokožky zevnitř, zlepšení odolnosti vůči zánětům a také tvorbě pigmentových skvrn.
  • Extrakt z violky trojbarevné pro potlačení pocení, usnadnění přirozené očisty krve a rychlejší regeneraci.

oil control dose, 30 kapslí: 1.490 Kč.

truffle indulgence dose

Sofistikovaný doplněk stravy pro každého, komu již bylo 40. Je vytvořen z prvotřídních surovin, které poskytnou zralé pokožce veškeré vitamíny a další důležité látky.

Obsahuje:

  • kyselinu hyaluronovou pro dlohotrvající hydrataci a obnovení pružnosti pleti,
  • Astapure®, patentovaný extrakt z řas pro účinnou detoxikaci, pružnost a vitalitu,
  • vitamin E pro posílení přirozené ochranné bariéry pokožky, urychlení regenerace a zpomalení stárnutí.

truffle indulgence dose, 30 kapslí: 2.040 Kč.

inner strength dose

Výživový doplněk vyvinutý podle nejnovějších vědeckých poznatků pro vlasy, kůži a nehty v té nejlepší kondici. Podporuje přirozený proces růstu vlasů a kořínkům dodává veškeré potřebné živiny, zároveň obsahuje složky, jež rozjasňují pleť a posilují nehty.

Obsahuje:

  • vitamíny B-komplexu pro urychlení regenerace a zlepšení kvality nehtů, pokožky a vlasů,
  • kyselinu listovou pro vydatnou hydrataci, podporu správného fungování a tvorby nových kožních buněk, prevenci akné a také ochranu před sluncem.
  • biotin pro posílení a rozjasnění vlasů, nehtů i pokožky.

inner strength dose, 30 kapslí: 1.440 Kč.