Ikonická značka Reebok se s novou kolekcí vrací ve velkém stylu

Ke značce Reebok se váže více než stoletá historie a tisíce ikonických modelů, které se trvale zabydlely v módě, sportu i popkultuře. V současné sezóně se značka vrací ke svým kořenům a v duchu athleisure dává botám, které byly dříve určeny pro sport, novou osobitost a charakter. A právě proto je nová kolekce, kterou najdete na MODIVO, eobuv.cz a CCC, absolutním must-have jarního šatníku. Tvářemi kampaně Reebok se stali Dominik Sadoch, Zelda Smyth a Noa Indigo Blaaker.

Modely Reebok COURT nebo Reebok CLUB C, které si podmanily tisíce lidí po celém světě, dostávají v aktuální kolekci nový nádech. Univerzální tenisky s vintage prošíváním jsou oblíbenými bestsellery už řadu let a mají své věrné fanoušky. Nově jim ale značka dává nový dech a nabízí různé barevné variace (černou, bílou a ecru), které se v nejrůznějších kombinacích perfektně hodí prakticky ke každému outfitu. Ať už zvolíte džíny, jarní šaty nebo casual outfit, nikdy neuděláte chybu.

Sport, který je vepsaný do DNA značky, se odráží v modelech inspirovaných zejména během a basketbalem. Model ROYAL vzdává hold basketbalové historii, jejíž začátky se objevují v 90. letech minulého století. Naopak modely RIDER a JOGGER cestují v čase až k samotným kořenům a poukazují na propojení především s joggingem. Současné módní trendy perfektně nahrávají propojování sportovních prvků a casual outfitů, tím pádem v lifestylových kolekcích pak sportovní obuv vytváří jedinečný vzhled, který si podmanil snad každého fashionistu. Typickým příkladem je ikonický model Reebok CLASSIC LEATHER, který vídáme v ulicích měst po celém světě.

Mezi jarními novinkami Reebok najdete na modivo.cz, eobuv.cz a ccc.eu vedle obuvi i široký výběr doplňků. Praktické ledvinky, prostorné sportovní tašky a pohodlné batohy jsou dnes již neodmyslitelnou součástí nejen sportovní výbavy, ale i běžných šatníků. Díky kvalitnímu zpracování, odolnosti a nadčasovému designu se tak můžete spolehnout, že vám budou sloužit nejednu sezónu.

Pro Reebok je ikonické zejména umění kombinovat aktuální trendy s vintage nádechem
a vdechnout klasickým prvkům a barevným kombinacím osobitý styl. Kolekce tak vyzařují nadčasový charakter, funkčnost a pohodlí.

Reebok však není jen značka pro sportovce. Přestože nová kolekce obsahuje mnoho sportovních produktů, aktuální novinky využijete i v každodenních outfitech. Vysoká kvalita v kombinaci s klasickým stylem a nádechem nostalgie dělá z obuvi, oblečení i doplňků Reebok skvělý základ, ve kterém se setkává minimalistický design s funkčností.

Největší nabídku značky Reebok najdete na eobuv.cz, modivo.cz, ccc.eu, v kamenných prodejnách a aplikacích CCC, MODIVO a eobuv.cz.