Pantene představuje novou řadu Molecular Bond Repair s vyživujícími perlami Pro-V

I když už jste si mysleli, že jste vyčerpali všechny možnosti, jak napravit poškození vlasů považované za nevratné, přichází zlatá éra regenerace vlasů v podobě nové řady Pantene Molecular Bond Repair s vyživujícími perlami Pro-V, tak už nehledejte dál, protože jste našli péči, kterou si vaše vlasy zaslouží. Tato technologicky zdokonalená prémiová řada čtyř produktů dosahuje až 100% regenerace vlasů na molekulární úrovni, čímž odvrátí všechny viditelné známky poškození vlasů, aby vypadaly zdravě a živě.

Nová řada Pantene Molecular Bond Repair

Pantene vytváří novou představu o tom, jak opravdu vypadá regenerační péče o vlasy. Je moderním řešením pro vlasy, které trpí každodenním narovnáváním a stylingem nebo i vážným poškozením v důsledku odbarvování, keratinových úprav a barvení. Klasické šampony, kondicionéry a masky, které pouze dodávají umělý lesk pro dočasný výsledek, nevedou ke spokojenosti. Nová řada Pantene byla důmyslně vyvinuta pro regeneraci vlasů, jejich podporu a posílení zevnitř. Produkty fungují systematicky společně nebo i jen jednotlivě.

Pantene Pro-V vyživující perly

Klíčem k regeneraci vlasů jsou vyživující perly Pantene Pro-V. 5 000 koncentrovaných regeneračních výživných perel obsažených v každé tubě séra se při použití rozpouští a uvolňuje miliony živin. Výsledkem je, že díky složení bohatému na živiny jsou vlasy až o 100 % regenerovanější a vypadají tak zdravě, že cítíte jejich život. Nová intenzivní péče Pantene Molecular Bond Repair poskytuje nejintenzivnější úroveň regenerace vlasů a zaměřuje se na vlasy s extrémním poškozením způsobeným odbarvováním, keratinovými úpravami, trvalou ondulací a barvením. Regeneruje vlasy a zaceluje vlákna prostřednictvím molekulární rekonstrukce přerušených vlasových vazeb pro viditelně zdravější vlasy.

Řada Pantene Molecular Bond Repair

Sérum Pantene Molecular Bond Repair

Regeneruje vlasy na molekulární úrovni

Nejkoncentrovanější a nejúčinnější přípravek z této řady, jehož složení obsahuje více než 5 000 perel Pantene Pro-V, které opravují hydrofobní a ochraňují kovalentní vazby ve struktuře vlasů. Toto sérum stačí nechat působit ve vlhkých vlasech pouze 3 minuty, aby ve vlasech zanechalo všechny své viditelné molekulární benefity.

Šampon Pantene Molecular Bond Repair

Ochraňuje vlasy na molekulární úrovni

Složení tohoto šamponu s nejvyšší koncentrací živin Pro-V od Pantene čistí a chrání vlasy na molekulární úrovni, takže jsou viditelně zdravější a regenerované a působí živě.

Kondicionér Pantene Molecular Bond Repair

Posiluje vlasy na molekulární úrovni

Tento víceúčelový kondicionér obohacuje a posiluje vlasy díky své vylepšené technologii. Lze ho použít jako bezoplachový kondicionér nebo opláchnout. Napravuje poškození vlasů na molekulární úrovni a při každém použití vlasy vyplňuje.

Pro dosažení optimální úrovně zdraví vlasů již není třeba dělat časové ani finanční kompromisy. Zdlouhavé a náročné vlasové procedury a pravidelné návštěvy kadeřnického salonu jsou konečně minulostí. Kvalita každého produktu a koncentrace každé složky v této nové řadě Pantene minimalizovala nutnost přidávání dalších kroků do vlasové rutiny a pořizování dalších a dalších produktů vlasové péče.

Oprava molekulárních vazeb

Každodenní styling, úprava teplem a odbarvování odstraňují nebo ničí lipidy uvnitř vlasových vláken, které jsou zodpovědné za spojení keratinových vláken a vnější kutikuly vlasu, což vede k oslabení a zániku těchto vzájemných vazeb, a vlasy jsou tak náchylné k třepení konečků, lámání a dalším potížím. Nová řada Pantene Molecular Bond Repair s vyživujícími perlami Pro-V znovu naplní vlasy lipidy, které rekonstruují a vytvářejí nové vazby na molekulární úrovni a regenerují vlasy zevnitř.

Dr. Jeni Thomas, hlavní vědkyně Pantene, dodává: "V této nové řadě se značka Pantene opět zaměřila na technologii složení, aby vytvořila řešení pro vlasy, které se zdály být nenávratně poškozené. Tato inovace je výsledkem sedmi pozoruhodných let výzkumu a vývoje. Typickými vlastnostmi této řady jsou především rekonstrukce, ochrana a posílení struktury vlasů. Nová řada obnovuje a regeneruje vlasy na úplně nové úrovni."