Neuma Neu Repair® pro regeneraci lámavých vlasů

Dejte svým poškozeným vlasům možnost zazářit v jejich pravé kráse. Dopřejte jim péči založenou na ingrediencích, jež je vyživí od kořínků po konečky.

Neuma Neu Repair® je řada určená pro regeneraci, posílení i ochranu poškozených a křehkých vlasů. Obsahuje tyto výjimečné ingredience:

  • Rostlinný kolagen: věkem, znečištěním, stylingem a mnoha dalšími faktory vznikají v pletivu každého vlasu prostory, jež způsobují jeho lámavost. Rostlinný kolagen tyto mezery vyplňuje, a navíc jednotlivé vlasové buňky obaluje vlhkostí. Díky tomu jde o ingredienci, jež významně snižuje lámavost vlasů a podporuje jejich zdravý lesk.
  • Výtažky z mořských řas: jsou bohaté na důležité živiny a minerály, díky čemuž podporují regeneraci nejen vlasů, ale i vlasové pokožky. Krom toho kolem vlasových vláken vytváří neviditelnou bariéru, která jednak uzamkne ve vlasech vlhkost a také je chrání před poškozením zvenčí.
  • Extrakt ze semen karobu: je doslova nabitý esenciálními aminokyselinami, váže se na vlasové vlákno a vytváří kolem něj ochrannou vrstvu. Díky tomu zůstávají účinné látky a hydratace uvnitř vlasů, a ty jsou pak pružnější, méně se lámou a mají zdravý lesk.
  • Esence z citronu, levandule a jedlového jehličí: pro neotřelé aroma, jež provoní účes na několik dní.
Neuma Neu Repair® Shampoo

Šampon postavený na účincích přírodních ingrediencí jemně, ale účinně odstraní z vlasů veškeré nečistoty, a to včetně zbytků stylingových přípravků. Neobsahuje sulfáty, parabeny ani silikony. Hodí se pro každodenní použití.

Neuma Neu Repair® Shampoo, 250 ml: 1.064 Kč/30 ml: 224 Kč.

Neuma Neu Repair® Conditioner

Kondicionér s vysoce reparativním složením pomáhá vlasy rozčesávat, aniž by je zatížil. Zároveň vlasy hydratuje a vlhkost v nich uzamyká na dlouhou dobu, čímž snižuje jejich lámavost. Vedle základních složek obsahuje navíc kombinaci výtažků z kokosu, shikakai a tamarindu, která chrání vlasy před poškozením vnějšími vlivy i stylingem a pomáhá udržet zářivost barvy.

Neuma Neu Repair® Conditioner, 250 ml: 1.064 Kč/30 ml: 224 Kč.

Neuma Neu Repair® Leave-In Treatment

Vyživující bezoplachová péče ošetřuje každý vlas, dodává mu bohatou dávku živin, a navíc pomáhá účes chránit zejména před tepelným stylingem. To všechno především díky kombinaci extraktů z kokosu, shikakai a tamarindu. Přípravek má lehké složení, jež vlasy nezatěžuje, ale zanechává je krásně hladké a přirozeně lesklé.

Neuma Neu Repair® Leave-In Treatment, 150 ml: 840 Kč.