Columbia představuje speciální limitovanou kolekci Star Wars™ Skywalker Pilot Collection

Značka Columbia Sportswear uvádí ve spolupráci s Lucasfilm na trh speciální kolekci inspirovanou ikonickým leteckým oblekem Luka Skywalkera ze ságy Star Wars. Jedná se o doposud největší limitovanou unisexovou kolekci Columbia Star Wars a zahrnuje fanoušky oblíbené detaily ikonického oranžového leteckého obleku, přičemž spojuje funkční vlastnosti, technologie a styl.

Tým designerů Colubia spolu s týmem Lucasfilmu důkladně prozkoumali vrámci příprav kolekce původní filmové kostýmy, aby byly do návrhů začleněny jejich autentické detaily jako např. zateplená vycpaná konstrukce límce, precizní sklady na rukávech a fanoušky oblíbená velikonoční vajíčka, včetně schémat vozidel/prostředků a původní grafiky. Tyto prvnky dělají kolekci nezapomenutelnou a jedinečnou. Devítidílnou kolekci je v prodeji od 1. Prosince 2023.

„Tato spolupráce a kolekce vyvažují design Star Wars s výkonem a odolností, kterými je Columbia známá,“ říká Matt Merriman, viceprezident pro rozvoj značky a partnerství společnosti Columbia Sportswear. „Nejedná se o repliky kostýmů. Náš produktový tým se inspiroval ikonickou leteckou kombinézou Luka Skywalkera a vytvořil ucelenou a plně vybavenou lyžařskou kolekci postavenou tak, aby odolala přírodním živlům. Právě tanto mix je podle nás zajímavý. Jednotlivé styly jsou stejně funkční jako krásné.“

Klíčové styly kolekce jsou vybaveny “zlatým standartem tepla” v podobě termoreflexní technologie Columbia Omni Heat Infinity, aby fanoušci zvládli silné elemty zimy. Ceny jednotlivých modelů kolekce Columbia Star Wars: Skywalker Pilot Collection, která obsahuje funkční oblečení, se pohybují od 980 do 13 500 Kč.

Speciální lyžařská kombinéza Skywalker Pilot inspirovaná ikonickou leteckou kombinézou Luka Skywalkera je navržená pro epické sněhové dny a Je vvybavena voděodolnou prodyšnou látkou Omni-Tech, kapsou na skipas a tetmoreflexní podšívkou Omni- Heat Infinity. Fanoušci Star Wars ocení detaily nášivek, skrytou grafiku technických plánů bojových letounů R2-D2 a T-65 X-wing Starfighter se zprávami v aurebeštině, univerzálním psaném jazyce galaxie Star Wars.

Lyžařská  bunda Skywalker Pilot je díky nepromokavé prodyšné technologii a pokročilé termoreflexní podšívce připravená na hory a sjezdovky. Detaily Star Wars zahrnují skrytou grafiku technických plánů bojových letounů R2-D2 a T-65 X-wing Starfighter se zprávami v aurebeštině.

Lyžařské brýle Skywalker Pilot inspirované ikonickou helmou a kšiltem Luka Skywalkera poskytnou pohodlnou ochranu a jasnozřivost v proměnlivých povětrnostních i světelných podmínkách. Brýle jsou kompatibilní i s helmou, mají dvě vyměnitelná skla a pouzdro na přenášení. Mezi oblíbené detaily patří prvky na vnějším popruhu spolu s nápisy v aurebeštině, které jsou diskrétně vyryty na čočkách a přenosném pouzdře.

Lehká ale zateplená bunda Skywalker Pilot z letošní limitované kolekce Star Wars je navržena pro epická dobrodružství všech outdoorových nadšenců. Pokročilá termoreflexní podšívka Omni-Heat Infinity udržuje chlad venku a teplo uvnitř, zatímco multifunkční kapsy na ruce a prošívání na rukávu inspirované filmovými kostýmy dodávají užitek a styl. Mezi oblíbené Star Wars detaily patří grafika T-47 Airspeedera/Snowspeedera na vnitřní bezpečnostní kapse se zprávami v aurebeštině.

Mikina Skywalker Pilot s kapucí pro každodenní dobrodružství je vyrobena ze silné tkaniny se směsí s bavlnou a na zádech jí zdobí grafiku T-65 X-wing Starfightera nebo  T-47 Airspeedera/Snowspeedera se zprávami v aurebeštině. Speciální edice trička s dlouhým rukávem Skywalker Pilot vyrobená ze silné tkaniny s bavlněnou směsí zobrazuje Luka Skywalkera uprostřed bitvy na planetě Hoth a poskytuje odolnost a pohodlí. Zatímco Skywalker Pilot triko s krátkým rukávem ze silné směsi bavlny zdobí  technické nákresy letounu T-65 X-wing Starfighter nebo T-47 Airspeedera/Snowspeedera, insignie inspirovaná helmou Luka Skywalkera a zprávy v aurebeštině. Součástí kolekce je i ledvinka a kšiltovka s

Limitovaná unisexová kolekce Columbia Star Wars Skywalker Pilot Collection je v prodeji od 1. prosince 2023 na  columbia.com/StarWars nebo evropských eshopech columbiasportswear.