Dětská písničkářka Míša Růžičková nadělila nejen sobě zpívající panenku a nové CD plné hitů

Královna dětských srdcí Míša Růžičková působí na dětské hudební scéně 20 let, a tak je co oslavovat! O její oblibě mezi dětských publikem svědčí vyprodané sály po celé ČR, kam Míša pravidelně jezdí se svými koncerty.

„Je krásné, že moje písničky znají i rodiče a zpívají si s dětmi. Nebo dětem dokonce radí, když se ptám, jakou písničku by si se mnou rády zazpívaly,“ usmívá se známá písničkářka a dodává: „Koncerty, které pořádáme, jsou hlavně interaktivní a každé dítě si se mnou může zatancovat na pódiu nebo pod pódiem. Každý pořad má svoje téma a příběh, takže kromě zdravého pohybu dětem předá i něco nového.“ Míša Růžičková nepořádá jen dětská představení, ale i pobyty pro děti a rodiče, kde s dětmi opravdu tráví celý den. Natáčí DVD, CD a také videoklipy, které mají na Youtube několika milionová zhlédnutí. Prostřednictvím svých písniček zvedá úspěšně děti od televizí, tabletů a mobilů. Její videoklipy jsou vždy taneční či cvičební, tak aby se děti pravidelně hýbaly.

Míša letos vydala několik písniček a všechny novinky nyní s koncem roku vydává pohromadě na jednom CD, které nese název Zpíváme a tančíme s Míšou 12. Velmi úspěšnou se stala Policejní písnička, která od září nasbírala téměř 6 miliónů zhlédnutí. Dalším krásným počinem je písnička Bílá paní, ke které Míša přizvala jako hosta Adélku Hesovou, známou zejména jako Sofinku ze seriálu ZOO na TV Prima nebo z muzikálů Ostrov pokladů či Biograf láska. Dalším hostem na CD je Lucie Habadová, která Míšu pravidelně doprovází na jejích koncertech. A určitě stojí za to vyzdvihnout písničku Lili, ta učí děti zdravému pohybu a plavání pod vodou. Písnička Krásný den je zase písnička o pozitivním myšlení a Vánoční květ zase navodí vánoční atmosféru. 

Nové CD Zpíváme a tančíme s Míšou 12 bylo pokřtěno v rámci velkého narozeninového koncertu s názvem Popletení čertíci. Kmotry se stali houslistka Markéta Muzikářová s dětmi, herečka Regina Řandová s vnoučky, herec Petr Batěk s dcerou, operní diva Pavlína Senić, bývalá rosnička Karla Mráčková a meteoroložka Dagmar Honsová. Celým křtem provedla netradiční moderátorská dvojice Adélka Hesová a Alex Mynářová, kterou na akci doprovodili i její synové. Všechny známé tváře se svorně shodují, že kvalitního programu pro děti, který děti vede k pohybu, hudbě a je interaktivní, není nikdy dost. Kromě dětského šampaňského nechyběl na oslavu ani krásný dort z tradiční cukrárny Ollies.

Kromě nového CD si Míša k letošním oslavám nadělila i nový merch v podobě Zpívající panenky Míši, která zpívá její nejoblíbenější písničky jako Sloník ToníkPopeláři, Zoubky, Sanitka, Andílek nebo ZOO. Jedna je plastová, pro větší děti, druhá je látková pro menší děti. „Jsem ráda, že se nám podařilo Zpívající panenku Míšu vytvořit. Děti s ní mohou zpívat všude. Nepotřebují k tomu televizi ani tablet. Můžou si jí vzít i do postýlky nebo si s nimi může čistit zoubky,“ svěřila s neskrývanou radostí Míša.

Diář hvězdy dětských srdcí na rok 2024 se už plní dalšími termíny, ale jak sama říká, za dětmi vyráží vždy ráda. „Těším se na koncertování a mám moc ráda osobní setkání s dětmi a jejich rodiči, která si společně můžeme užít na mém prázdninovém pobytu v Hotelu Studánka, kde natáčíme nové videoklipy. Letos budou dva turnusy.“

Vstupenky na vystoupení Míši Růžičkové v roce 2024 jsou již v prodeji a můžou být kromě nového CD a Zpívající panenky Míši dobrým tipem na vánoční dáreček.

Více informací na www.minidiskoteka.cz.