Šmoulové se loučí s Brnem i celou Českou republikou

7000 m2 zábavy, radosti a dobrodružství si děti užijí už jen do 3. 12. 2023. Dobrodružný park Šmoulové – Magický svět se na Vánoce stěhuje mimo ČR. Tvůrci velkolepých výstav jako Tutanchamon, Cosmos Discovery nebo Titanic přesouvají šmoulí svět za hranice republiky.  Poslední dny ve světě šmoulů doslova v nadživotní velikosti si v ČR budeme moci užít už jen do první adventní neděle.

Šmoulí kouzelný les od jara nabízel tisícům dětí i rodičů mnoho zábavy a radosti, ale také interaktivní atrakce a virtuální realitu. Děti i jejich rodiče se dozvěděli, kterému ze šmoulů se nejvíce podobají, naučili se mluvit šmoulí řečí nebo uvařit kouzelný lektvar. Nejdůležitějším úkolem však bylo porazit zákeřného čaroděje Gargamela a jeho kocoura Azraela. Při této dobrodružné misi se děti také dozvěděly, jak zachránit nejenom ten šmoulí, ale i náš lidský les a mnoho dalších zajímavých informacích o přírodě.

Tím však Šmoulí dobrodružství zdaleka nekončí. V prvním patře čeká na děti velká herní zóna s lego hernou, poníky a závody autíček. Největší radost dětem dělala velká soft play zóna plná skluzavek prolézaček a balónků.

To vše za cenu jedné vstupenky!
Šmoulové - magicky svět již za pár dní v Brně končí a poslední možnost vidět tuto unikátní hravou expozici pro malé i velké je už jen do 3. 12. 2023.