Papír Plojhar nabízí vánoční nákupy jako zážitek, i obal může být dárek

V roce 1888 v Českých Budějovicích František Ployhar založil Knihařství Ployhar, kterou dnes vede prapravnuk zakladatele Jakub. Firma vonící papírem přežila všechny velké nástrahy 20. století i velmi těžkou dobu covidu a dnes v době vrcholící elektronizace má papírenský obchod stále co nabídnout i tomu nejnáročnějšímu zákazníkovi. Letos firma expandovala do Prahy a v obou jejich obchodech i na e-shopu najdete nádherné papírenské kousky, díky kterým se i každodenní činnosti stanou zážitkem. Letos v listopadu získala "pátá generace" prestižní cenu rodinná firma roku, kterou už po 12. udělovala Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Papír dělá dárek

U Plojharů si zakládají nejen na rodinné tradici, ale i na tradičním papírenském zboží. Můžete si proto být jisti, že ať už sáhnete po čemkoliv, bude to věc s tradicí a příběhem. Stejně tak dodržují Vánoční tradice, takže se můžete těšit na celou řadu krásných vánočních dárků i obalového materiálu všech druhů, barev i motivů. Papíry, tašky, krabičky, sáčky, jmenovky a další propriety od tradičního švýcarského výrobce Stewo můžete nejen zakoupit: do obchodu Papír Plojhar stačí přinést dárky, zajít si odpočinout do kavárny a cestou si už jen vyzvednout dokonale a originálně zabalené balíčky.

A co do nich můžete přímo u Plojharů zakoupit?

Dárková sada Kenzo

Jedinečná dárková sada špičkových papírenských produktů pro nadšené spisovatele a kaligrafy. V elegantní krabici vystlané černým sametem najdete kaligrafické skleněné pero, safírový modrý inkoust, bloky, zápisník, podložku a další papírenské kousky od známého designera Kenza Takady, který sadu navrhnul pro francouzskou značku Clairefontaine.

Cena: 2 990 Kč

Originální kousky od Bekking&Blitz

Pouzdra na brýle, deštníky, pouzdra se zrcátkem, skládací tašky, podtácky a prostírání, plakáty, papírové desky, bloky i sešity a mnohé další kousky s motivy známých uměleckých děl i originálními ilustracemi v prémiové kvalitě. Výrobky od Bekking&Blitz najdete jako praktické v nejednom obchodě světových galerií a každému milovníkovi umění a krásných věcí s nimi uděláte zaručeně radost.

Duhové samolepky pro lepší den

Díky speciální prismatické fólii vyrobí za slunečného počasí tyhle samolepky duhu po celém pokoji. Nemusíte se bát ani zbytků lepidla na okně: samolepky jsou opatřeny staticky nabitou vrstvou a stačí je jemně navlhčit, aby dokonale přilnuly. I sundání je hotové za vteřinku a samolepku můžete použít opakovaně. Originální dárek i pro kolegy nebo spolužáky ze školy.

Cena: 249 Kč / ks

Prémiové papírenské zboží i pro děti

Aby i děti milovaly kvalitu a osvojily si lásku k papírnictvím, obdarujte je krásnými barevnými kousky od značky Rex London.

Kufříky, samolepky a tetovačky, pastelky v krásných tubách, puzzle a další skládačky, ale i washi pásky, recyklovatelné papírové nádobí bez plastů nebo samolepicí náušnice. Výběr je opravdu široký!

Nejdesignovější sada světa na pracovní stůl

Nůžky, pravítka a izolepy nemusí být nuda, pokud se do jejího designu pustí japonský přední produktový designér Naoto Fukusawa. V sadě TEAM-DEMI najdete opravdu každodenní potřeby každého „kancelářského“, žádné zbytečnosti, a pyšní se titulem vítěze ze soutěže Good design Award 2020.

Cena: 2 359 Kč

Tipy na originální adventní a vánoční výzdobu

Adventní kalendář

Set 25 originálních papírových sáčků vhodných i na potraviny, které si můžete dozdobit podle svého vkusu.

145 Kč

Dekorační pásky

Papírové samolepicí pásky na výzdobu adventního kalendáře i veselé balení dárků. Každý kousek je široký 1,5 cm a v 5metrovém návinu.

162 Kč / 4 ks

Krabičky od Mikuláše

24 ozdobných krabiček a samolepek, které budou místo vás odpočítávat čas do Vánoc. Naplňte je pralinkami, purpurou nebo třeba drobným dárkem.

349 Kč

Papírové ozdoby

Originální vánoční ozdoby pro všechny nadšence do papíru od kodaňské designové značky Broste, která je známá svým severským minimalismem.

665 Kč / 6 ks

Papírová hvězda

Díky technologii LED se nemusíte bát rozsvítit ani papírové hvězdy. Tahle je velká 52 cm a bude se vyjímat zavěšená na oknech stejně jako nad jídelním stolem.

725 Kč