Limitovaná edice multifunkčního outdoorového lehátka od Gumotexu čeká jen na vás!

Hledáte originální, zábavný i praktický dárek pod stromeček? Pak pro vás máme báječný vánoční tip: stylové lehátko AirGO od Gumotexu. Udělejte radost sobě i svým blízkým! Limitovaná edice ikonických lehátek zaujme na první pohled typickým vánočním vzorem inspirovaným norským pleteným svetrem, s nímž zazáříte všude, kam se vydáte. Odráží se v něm charakter značky Gumotex, dobře patrný v klasických symbolech lodí, ryb, pádel nebo vln.

Multifunkční lehátko AirGO s inovativním designem je vyrobeno pomocí unikátní technologie, která zajišťuje materiál příjemný na dotek, vysokou pevnost a odolnost proti slunečnímu záření a povětrnostním podmínkám. Navazuje na tradici výroby nafukovacích matrací, zahájenou v roce 1955, a je výsledkem více než 70 let zkušeností společnosti Gumotex v oblasti výroby nafukovacích člunů, raftů, hal a stanů.

Lehátko AirGO nabízí tři polohy: seď, lež a relaxuj. Je snadno sbalitelné do vaku na záda, což z něj činí ideálního společníka pro různé příležitosti, od pikniků až po kempování. Je vyrobeno z českých, pevných a odolných materiálů – přírodního kaučuku a bavlněné tkaniny – v břeclavském závodě společnosti Gumotex v České republice.

Lehátko v limitované edici s vánočním vzorem je aktuálně k dispozici ve 100 kusech. Pokud chcete patřit mezi šťastlivce, kteří si parádní dárek vybalí na Štědrý den pod stromečkem, musíte být opravdu rychlí. Přidejte se ke generacím těch, pro které je lehátko AirGO symbolem pohody, příjemných zážitků i nekonečného dobrodružství, a využijte jedinečnou příležitost předobjednávky.

Nezapomeňte pak sdílet své zážitky s lehátkem AirGO na sociálních sítích spolu s hashtagem #airgogumetotex a #lehatkoairgo.