Síla kamenů a perel – Nová kolekce originálních šperků Du Coeur – Coquette Brilliance

Náhrdelníky v zemitých a teplých barvách a perlové šperky, to je nová kolekce Coquette Brilliance od Du Coeur. Červené rubíny, hnědé opály, labradority nebo kočičí oko, jsou teplé kameny, které vás v zimním období vyloženě zahalí do teplé krásy. „Kameny a perly jsou sice specifické pro šperky Du Coeur, ale nikdy jsme s nimi nepracovali v tak velké míře, jako teď“, říká Kristýna Černá, zakladatelka značky Du Coeur. „Již naše jarní kolekce byla o kamenech, ale byla jemnější a subtilnější“, dodává Kristýna.

„Šperky s kameny již nosily naši předci a já osobně vnímám tu obrovskou sílu a hodnotu kamenů. Kameny jsou tu s námi odjakživa a mají neskutečnou sílu a energii. Novou kolekcí Coquette Brilliance chceme ženám ukázat, že šperky s perlami a kameny se dají udělat vkusně a moderně a každá žena se v nich může cítit jako královna“.

Nová zimní kolekce Coquette Brilliance je slavnostní, a proto každá žena šperky ocení teď v zimě, kdy se nosí svetry a kabáty. Šperky jsou elegantnější a výraznější a celkově více vyniknou. I když se někdo ve větších špercích nemusí vždy cítit dobře, tak doba Vánoc a večírků je doba, kdy si to můžeme dovolit a užít si to. Větší šperky také mají větší variabilitu k zimním outfitům.

Náhrdelník Rêve d’Opale

Opál je známý svou jedinečnou strukturou, podobně jako krása v naší vlastní jedinečnosti v životě. Staří Řekové věřili, že opály vznikly ze slz radosti, zatímco pro staré Římany představovaly naději a štěstí. Opály ve spojení s růžovou perlou vytváří dokonalou symbiózu, která zdůrazňuje eleganci a jedinečnost každé ženy. A pro jeho přirozenou barvu ho v Du Coeur doporučujeme snad ke každému outfitu.

Du Coeru Rêve d’Opale, pozlacený náhrdelník s přírodními opály a perlou keshi: 9.200 Kč

Náhrdelník CAMILLE

Výrazný řetízek s tepanými oválnými oky nenechá nikoho na pochybách, že jeho nositelka ví, co chce. Sebevědomý look navíc podtrhuje originální keshi perla hned vedle zapínání. Náhrdelník Camille je přesně ten kousek, který zaujme jak přes den, tak i na večerní akci.

Du Coeur CAMILLE, náhrdelník ve stříbrné barvě: 3.090 Kč.

Du Coeur CAMILLE, náhrdelník ve zlaté/růžové barvě: 3.290 Kč.

Náhrdelník ROUGE ÉCLAT

Pozlacený náhrdelník Rouge Éclat s přírodními rubíny je vyjádřením krásy a elegance. Do života vám přinese vášeň a připomene vám, že každý okamžik by měl být prožíván s láskou a energií. Rubín je považován za nejcennější kámen již od dob starověku a zdobit může krk každé žen.

Du Coeru ROUGE ÉCLAT,pozlacený náhrdelník s přírodními rubíny: 8.900 Kč

Náhrdelník SÉRENITÉ

Náhrdelník s kočičím okem a labradoritem je jedinečný šperk, který oživí každý šatník a zároveň se stane talismanem klidu. Labradorit je drahokam zářící různými barvami a je kamenem esoterické moudrosti. Navíc pomáhá při překonání stresu, deprese a strachu. Ulexit neboli kočičí oko ve spojení s labradoritem vytváří báječnou kombinaci, dodává sebedůvěru a klid do každodenního života.

Du Coeru SÉRENITÉ, pozlacený náhrdelník s přírodními kameny a perlami: 3.590 Kč

Náhrdelník Charme Parisien

Bílé, kulaté a lesklé, to jsou přírodní sladkovodní perly. Perly, které nosily naše maminky a babičky a dnes i my. Můžeme si je vzít na společenský večírek, romantickou večeři nebo jen tak do práce. Nadčasový elegantní náhrdelník s perlami je šperk, u kterého se budete těšit, až si ho opět zapnete.

Du Coeru Charme Parisien, perlový náhrdelník ze sladkovodních perel: 3 690 Kč