Ježíškovi pomáhá řada známých tváří a Hanka Kynychová nechybí!

Zahájení akce Dopisy Ježíškovi, kterou už šest let pořádá obchodní centrum EUROPARK a Nadační fond Hanky Kynychové, podpořila řada známých osobnosti. Letos se plní 180 přání pro 11 dětských domovů z celé ČR. Přání může splnit každý, kdo přijde nakupovat do oblíbeného obchodního centra v pražských Štěrboholech. Na speciálním vánočním stromečku, který se nachází v prvním patře obchodního centra, je pak možné vybrat konkrétní dětský domov, konkrétní dítě a jeho přání, které mu chcete splnit.

Na zahájení samozřejmě nechyběla Hanka Kynychová osobně, pro níž je realizace akce Dopisy Ježíškovi splněným přáním. „Už před sedmnácti lety, kdy jsem s charitativní činností pro dětské domovy začínala, jsem si přála vánoční charitativní akci, kdy budeme moct dětem plnit jejich přání. A jsem moc ráda, že nás před lety EUROPARK oslovil a spolupráce i přes drobné covidové peripetie pokračuje bez přestávky,“ svěřila svoje emoce zakladatelka Nadačního fondu Hanky Kynychové.  

Akci Dopisy Ježíškovi, která probíhá v EUROPARKU ve Štěrboholech od 20. 11. do 13. 12. 2023 podpořily Martina Preissová, Stanislava Jachnická, Heidi Janků a Miriam Chytilová. Všechny přítomné dámy neváhaly a splnily vybraná přání dětí z dětských domovů a pomohly tak udělat dětem bez rodin hezčí Vánoce.