Inspirujte se vánočními módními styly

Vánoce se blíží mílovými kroky a s nimi i stylová móda, která má být především pohodlná. Tápete v tom, jaký outfit zvolit ke štědrovečerní tabuli, nebo na vánoční návštěvu k příbuzným? V čem zazářit na silvestrovském večírku? Inspirujte se!

Vánoce a Štědrý den jsou pro většinu z nás nejkrásnějšími svátky roku. Slavnostní oděv si přímo žádají, ale i ten, ve kterém vám bude dobře, když budete v televizi sledovat pohádky.

Věděli jste, že podle statistik se ale slavnostně na Štědrý den obléká jen 43 % lidí. Pokud se zamýšlíte nad tím, co nosí ti zbývající, pak vězte, že část to neřeší a obléká se jako jakýkoliv jiný den v roce, část sází na vtipné oblečení s vánoční tématikou, například svetry se sobem, a část respondentů uvedla, že celý Štědrý den tráví v pyžamu.

Pokud patříte mezi oněch 43 % tázaných a přemýšlíte, po jakých kouskách sáhnout, ideální volbou jsou koktejlové šaty. Oblíbeným materiálem je samet, satén a krajka. Obléct si můžete jak jednobarevný model, tak zajímavé šaty se vzorem. Rozhodně nic nezkazíte ani kombinací svátečního topu a koženkové sukně, či kalhot, anebo kostýmkem. Hitem jsou kostýmy barevné, metalické a ty ve stylu Coco Chanel.

Vánoční svátky jsou obdobím rodinných návštěv. Užijte si chvilky strávené v kruhu nejbližších na maximum ve slušivém a pohodlném outfitu. Oblečte se do módních úpletových šatů, nebo úpletového kompletu. Pěkně vypadá také kombinace svetru s vánočním vzorem s džíny, nebo kalhotami v koženém vzhledu. Navrch přehoďte zimní kožíšek, obujte nízké kozačky a můžete vyrazit!

Svátky završují oslavy příchodu nového roku. Ať už budete slavit s kolegy, přáteli, nebo rodinou, u známých doma, na horské chatě, nebo v barvu ve městě, odvažte se a blýskněte se. Zahalte se do třpytivých látek, metalických barev a poutavých střihů. Saténové minišaty, lesklý kostýmek nebo flitrované kousky? Všechno je dovolené!

Samozřejmostí je také elegantní sváteční obuv. Lodičky se hodí ke štědrovečerní tabuli, nízké kozačky na podpatku zase na silvestrovský večírek. Na procházku se naopak vyzbrojte pohodlnou hřejivou obuví s profilovanou podešví, která udrží nohy v teple a uchrání vás před uklouznutím na zledovatělém chodníku.

Dovoluji si vám zaslat ukázku oblečení, doplňků a obuvi od značek Deichmann, Eloise a F&F.