CD Jany Chládkové s názvem Bylo nebylo nevznikalo úplně hladce díky neblahým okolnostem

Zpěvačka, moderátorka a dramaturgyně Jana Chládková vydala po 13 letech nové CD, které obsahuje 22 písní. Nové CD s názvem Bylo nebylo nevznikalo úplně hladce díky okolnostem, nejdříve práci pozastavila pandemie koronaviru a následné úmrtí jejího otce.

Slavnostní křest se konal tak trochu pod křídly Českého rozhlasu, kde Jana Chládková pracuje jako moderátorka a podílí se na dramaturgii. Nechyběla řada známých hostů mezi kterými si svoji pozornost získala , ale pro CD měla hezké přání. „Já bych chtěla popřát všem, aby si písničky zamilovali, aby si je pouštěli, protože jsou krásný, stejně jako je krásná Janička." To Jakub Smolík vyjádřil nadšení ze samotné zpěvačky: „Já jsem rád, že Jana není jen výborná zpěvačka, ale i dobrý člověk. Z toho důvodu jsem s ní nazpíval duet," prozradil zpěvák a Nela Boudová  popřála, aby se CD dostalo mezi mnoho lidí a dodala: „Janě bych popřála, abychom na další CD nečekali 13 let."

Na CD najdete celkem 22 písniček, mimo jiné skladatelů Pavla Krejči, Dalibora Jandy či Marcela Zmožka. Skladba S vůní heřmánkovou získala Zlatou českou dvanáctku v hitparádě Českého rozhlasu a duet s Jakubem Smolíkem Valčík pro lásku dokonce kromě Zlaté i Platinovou dvanáctku. Na nosiči naleznete i čtyři duety s Karlem Černochem, Petrem Mukem, Jakubem Smolíkem nebo Tonym Chodorou.