Přišel čas vsadit na úplety a lehké pleteniny!

Letošní babí léto se nese ve znamení krásného slunečného počasí. Ovšem rána i večery jsou oproti dnu už znatelně chladnější. Jaký outfit v tomto případě zvolit? Vsaďte na úplety a lehké pleteniny! Začátek podzimu je pro ně jako stvořený.

Úplety si zamilují především milovnice pohodlné a stylové módy. Hitem sezóny jsou úpletové midi šaty s dlouhým rukávem, rolákového i klasického střihu, v neutrálních i ve výrazných sytých barvách. Noste je s kardiganem, vestou, nebo lehkou prošívanou bundou. Nazujte tenisky, nebo obujte Chelsea boty a ležérní podzimní outfit je na světě! Pokud vyměníte boty za elegantnější model, jako jsou kotníkové kozačky, a bundičku vystřídá kabát, máte skvělý outfit do kanceláře.

V módě i nadále zůstávají úpletové sety, které můžete nosit jak spolu, tak samostatně s kousky z jiných materiálů. Úplety i lehké pleteniny si skvěle rozumí například s denimem či kůží. V podzimním šatníku by vám dále neměly chybět jednobarevné úpletové roláky, které se hodí jak k sukni, tak ke kalhotám a k džínům.

K podzimu patří vrstvení, a k němu se perfektně hodí právě kardigany a svetříky. Je jen na vás, zda zvolíte jednoduchý minimalistický kousek, zajímavý vzorovaný model, nebo kardigan ve výrazné barvě.

Odpovědně vám můžeme doporučit úpletové modely a podzimní obuv z kolekcí Eloise, Deichmann a F&F.