Noví úklidoví pomocníci – vysavače Sencor

Vysavače Sencor se neustále rozrůstají o nové modely ve všech kategoriích. Vybrat si tak může opravdu každý, ať se jedná o vysavače tyčové, podlahové nebo robotické, které uklízí, zatímco jste třeba v práci. Každý z nich má svoji nezastupitelnou roli.

Představujeme to nejlepší, co mohou v současné době zákazníci v nabídce vysavačů Sencor v každé kategorii najít.

1.    Tyčové vysavače

TYČOVÝ VYSAVAČ S MOPEM SVC 0625AT – SYSTÉM 4 v 1

Tyčové bezšňůrové vysavače jsou vždy po ruce připraveny uklidit cokoli. Univerzálním řešením vhodným pro úklid každé domácnosti může být vysavač typu 4 v 1. Na jedno nabití akumulátoru zvládne perfektně vysávat všechny typy podlah, a to po dobu až 50 minut a jeho následné plné dobití trvá pouhé 4 hodiny.

Hlavní motor vysavače je uložen velmi blízko vysávané podlaze, a téměř bez ztrát tak využívá celý dostupný výkon k podpoře hubice s rotačním kartáčem, který má navíc vlastní motor. Celý systém tak dosahuje perfektních výsledků na všech podlahách i kobercích.

Kromě standardního „suchého“ vysávání pomocí rotačního kartáče lze také využít funkci mopu. Stačí jen hubici vysavače jednoduše zacvaknout do nádržky na vodu s mopovacím polštářkem a vysavač pak zároveň vysává i vytírá, čímž šetří drahocenný čas majitele.

Pro vysávání jiných prostor, než je podlahová plocha, je určena ruční jednotka vysavače, kterou lze z těla jednoduše vyjmout. Ruční jednotka se štěrbinovou hubicí skvěle vysaje nečistoty z čalouněného nábytku či drobných zákoutí v bytě a s prachovým kartáčem (obojí je součástí příslušenství), pomůže odstranit prach z nábytku, elektroniky nebo palubní desky v autě.

Revoluce ale začíná po propojení ruční jednotky a rotačního kartáče "Cat & Dog Mini". Tato kombinace si v neuvěřitelně krátké době poradí s chlupy psů a koček na čalounění, různých povlacích i sedačkách v autě, které navíc vysaje do hloubky.

Komplet je dostupný za 6499 Kč.

Na čalounění znečištěné chlupy psů a koček, koberce či různé povlaky je určený speciální nástavec "Cat & Dog Mini", který je součástí balení. Tento nástavec spolehlivě eliminuje všechny chlupy domácích mazlíčků.

TYČOVÝ VYSAVAČ S MOPEM SVC 0740BL – SYSTÉM 3 v 1

Je to rekordman ve výkonu a výdrži vybavený vysoce účinnou baterií Li-Ion o napětí 40,7 V. Při vysávání jej lze přepnout z maximálního výkonu na ekonomický provoz s maximální dobou vysávání až 85 minut. Váš čas šetří přidaný mop, se kterým vysavač vysává i vytírá zároveň. V balení najdete 5 rezervních mopovacích polštářků pro bezstarostný provoz.

Vysavač je moderně bezsáčkový s cyklónovou technologií. Pohyb s ním usnadní hubice otočná o 180° osazená LED osvětlením, se kterým nepřehlédnete ani smítko. O čištění vzduchu vycházejícího z vysavače se stará kvalitní HEPA filtr. Vysavač je tak je vhodný i do domácností obývaných alergiky či malými dětmi. Vysáté nečistoty se ukládají do nádoby o objemu 0,5 l, kterou lze po použití snadno omýt, očistit a vrátit zpět do vysavače. Hmotnost celého vysavače jsou necelé 3 kg, a tak je práce s ním praktická a nenáročná. Tento modrošedý pomocník je k dostání za 4999 Kč.

2.    Robotické vysavače

ROBOTICKÝ VYSAVAČ SRV 9550BK

Technologicky nejvyspělejšími vysavači jsou roboti, kteří svou práci odvedou zcela sami. Robotický vysavač Sencor SRV 9550BK nabízí ty nejmodernější vymoženosti, které jsou na trhu dostupné.

Srdcem této vlajkové lodi je extra výkonný motor BLDC nové generace od japonské společnosti NIDEC. Ten společně s technologií Super Cyclone pomáhá vysavači vyvinout podtlak až 8000 Pa díky kterým je úklid daleko účinnější a rychlejší než u běžných modelů. Na jeden dobíjecí cyklus vysavač pracuje až 3 hodiny, po kterých se, pokud už nemá hotovo, sám dojede dobít do své stanice. Nabíjení trvá jen 3-5 hodin.

Vysavač SRV 9550BK pracuje plně automaticky, ale veškeré pokyny lze vysavači zadávat i na dálku, třeba z práce. Je totiž pomocí Wi-Fi připojen do domácí sítě a k jeho ovládání stačí jednoduchá mobilní aplikace. V té je možné v rychlosti nastavit funkce a režimy, ale také sledovat aktuální stav baterie nebo vykonávanou činnost. Čas i režim vysávání lze vysavači SRV 9550BK jednoduše naplánovat na libovolnou dobu, včetně pracovní či jiné, kdy v domácnosti nikdo není.

Sencor SRV 9550BK nemá omezenou plochu svého výkonu, a tak dokáže spolehlivě obsloužit i opravdu rozměrné domácnosti. Pomocí laserové navigace LIDAR a funkce Gyro Mapping dokáže vidět prostor, který vysává a na základě toho si vybírat efektivní cestu k úklidu, aby pokryl co největší plochu a nevracel se zbytečné na místa, která již vyčistil. Navíc díky infračerveným senzorům neustále monitoruje okolí, vyhýbá se překážkám a samozřejmě nepadá ze schodů. Nasbíraný prach ukládá do nádoby o objemu 480 ml.

Vysavač má také funkci mopu. Při použití kombinované nádoby na vodu případně s detergentem (260 ml) a pevné nečistoty (240 ml) se mění v úklidovou četu, která zároveň vysává i vytírá. S výškou pouhých 9,4 cm se vysavač SRV 9550BK pohodlně dostane i pod gauče, postele a nábytek s nožičkami. Prostor, kam robotický vysavač nemá jezdit, např. dětský koutek, kde si hrají děti, je možné vyznačit magnetickou páskou nebo jej nastavit pomocí chytré aplikace v telefonu.

Tento samostatný robot je k dostání za 15999 Kč.

3.    Podlahové vysavače

NEJTIŠŠÍ SÁČKOVÝ VYSAVAČ SENCOR SVC 9300BK 4A+AAA ECO POWER

Ti, kdo mají rádi svůj klid, ocení tento vysavač, který je vybaven technologií Superior Silence pro extra tiché vysávání. Při úklidu nepřekročí hodnotu hluku 59 dB a po podlaze jezdí díky měkkým kolečkům zcela neslyšně. Je tak jedním z nejtišších vysavačů na trhu. SVC 9300BK je šampionem kromě tichosti provozu také v nejvyšší kvalitě úklidu bez ohledu na uklízený povrch.

Kromě extrémní úspornosti vyniká hlavně nejvyšší účinností vysávání tvrdých podlah i koberců, a přitom ještě naprosto precizně filtruje prach. O čistotu již vyčištěného vzduchu se stará filtr Clean Air HEPA H13. Zmíněné parametry vysavači zajišťuje motor se zvýšenou účinností, který má navíc jako garanci kvality prodlouženou šestiletou záruku.

Práci s vysavačem zpříjemňuje mnoho drobných ale velmi praktických vymožeností – syntetický sáček na prach, který se neprotrhne, má antibakteriální úpravu a při výměně nerozptyluje nečistoty, kontrolka plnosti sáčku, dálkové ovládání vysavače na rukojeti, bohaté příslušenství „ Complete Care“ se sedmi různými hubicemi pro jakýkoli úkol, nebo třeba XXL teleskopická trubice a 9m přívodní kabel, abyste se s vysavačem bez problémů dostali do kteréhokoliv zákoutí vaší domácnosti a nemuseli co chvíli měnit zásuvku. Dostupný je za cenu 4499 Kč.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ SVC 1080TI 4AAAA ECO POWER

Fanouškům ekologie jsou určeny bezsáčkové vysavače, jejichž nádobu na prach po vysávání jednoduše vysypete do odpadkového koše. Sencor SVC 1080TI je předním zástupcem této kategorie. Se svou nejvyšší třídou účinnosti ve vysávání koberců i tvrdých podlah šetří elektrickou energii, dokonale vysává a skvěle filtruje prach i alergeny. Vybaven je velmi účinným motorem s výkonem 700 W, dlouhou životností a nízkou hladinou hluku 78 dB(A), o kterou se stará Silence Technology.

Extra velkou nádobu na prach o objemu 3,5 l lze jednoduše vysypat do koše nebo ji vymýt od nečistot, jako je prach, alergeny aj. Bezsáčkovým provoz navíc šetří životní prostředí i peněženku. S multi-cyklónovou technologií jeho výkon neuvadá ani při plnější prachové nádobě a ve spolupráci s HEPA H13 filtrem zachytí vysavač Sencor SVC 1080TI i ty nejmenší částečky prachu a alergenů (zejména v letních měsících). V pylové sezóně tak funguje i jako výborná prevence.

V bohaté výbavě je celkem 7 hubic nejvyšší výbavy „Complete Care“, které si snadno poradí s čalouněním, úzkými prostory, interiéry aut, koberci a tvrdými podlahami. Pro dosažení i těch nejzazších prostorů je vysavač vybaven teleskopickou trubicí XXL a 7 m dlouhým přívodním kabelem. Velmi snadno tak lze vysát stropy, prostory za nábytkem nebo schodiště. Dostupný je za cenu 3499 Kč.