Valentýnské tipy na dárky pro ženy i dívky

Blíží se svátek všech zamilovaných Den svatého Valentýna. Ten se každoročně slaví 14. února a zamilované páry si tradičně posílají přání, předávají si dárky i květiny. Snaží se spolu strávit chvíle plné romantiky, celému dni vévodí motiv srdce a tóny červené barvy. Přestože je svátek zamilovaných považován za novodobý anglosaský zvyk, sahá historie svatého Valentýna až do dob starověkého Říma. Podle jedné z legend byl Valentýna knězem, který i přes zákaz císaře oddával zamilované páry, za což byl pak právě onoho 14. února popraven. Se svátkem svatého Valentýna se pojí řada tradic, které mají evropské kořeny a dokazují, že nejde jen novodobé výstřelky. Například oblíbené darování květin se váže přímo k životu sv. Valentýna. Ten totiž podle legendy zamilované páry, které oddal, obdarovával pestrými květinami z klášterní zahrady. Nebo starobylý zvyk zasílat na svátek sv. Valentýna milované osobě milostné dopisy, dnes známé jako „valentýnky“, pochází z britských ostrovů a původně byly anonymní.

Scotch & Soda I AM EDP for Her

Dámská parfémovaná voda Scotch & Soda I AM přináší osobitou vůni pro každou ženu, která se nebojí projevit. Ovocné tóny jablka s melounem doplňuje růže a vše uzavírá hřejivý kašmír se santalovým dřevem. Jedinečnou vůni vytvořila pro amsterodamskou značku světoznámá parfumérka Philippine Courtière, která pracuje pro jednu z největších a nejprestižnějších parfumérských značek Firmenich. Autorem flakónu je německé designérské studio Christian von der Heide. Scotch & Soda I AM EDP je k zakoupení na www.aurio.cz s valentýnskou slevou za 1 032 Kč.

StriVectin Contour Restore Tightening liftingový krém

Liftingový krém StriVectin Contour Restore Tightening s tvarujícím účinkem viditelně zpevňuje ochablou pleť v konturách obličeje. Inovativní složení obsahuje průlomovou anti-age technologii Gravifill-CS Shaping Complex s vyplňujícími glykolipidy a dipeptidy, které cílí na produkci elastinu. Patentovaná molekula NIA-114 proniká hluboko do pleti – posiluje kožní bariéru a zajišťuje ostatním složkám silnější účinek. Kyselina hyaluronová má schopnost vázat na sebe velké množství vody, pleť hloubkově hydratuje, zvlhčuje a vyplňuje drobné vrásky zevnitř. Účinnost je prokázána klinickými testy. Zakoupíte nyní se 20% valentýnskou slevou za 1 640 Kč na www.aurio.cz

Vitamínové medvídci Bears With Benefits Born This Way

Gumoví medvídci Bears With Benefits Born This Way pro mladší a krásnější pleť. Koncentrovaný anti-age koktejl obsahuje patentovaný kosmetický kolagen, který pleti navrací pružnost a mládí. Jeho účinky posiluje hloubkově hydratační kyselina hyaluronová a omlazující koenzym Q10. Bez obsahu cukru, doslazeno přírodní stévií. Nyní za 728 Kč na www.aurio.cz.