Glosátorku Zuzanu Bubílkovou vždy svrbí pusa, když probíhají politické kampaně

Oblíbená česká publicistka, moderátorka a skvělá glosátorka Zuzana Bubílková má na vše pohotovou odpověď, navíc je vtipná a také nadčasová. Pořady, které vytvářela před léty společně s Miloslavem Šimkem, se nesmazatelně zapsaly do podvědomí diváků i posluchačů. V závěru loňského roku okusila však pořádné sousto trpkosti, když byla prostřednictvím bulváru osočována, že právě ona stojí za hospitalizací Jiřího Krampola, který se měl nachladit jejím zapříčiněním a skončil na nemocničním lůžku se zápalem plic.

Média uváděla, že zdroj potvrzoval, že ho moderátorka vzala do nevytopeného prostoru, kde se nastydl, ale jaksi blízký zdroj zapomněl podotknout, že ještě týž večer se Krampol v doprovodu dvou žen zúčastnil sportovní akce v hale Na Folimance, kde vydržel až do konce programu. Nám však nenáleží dělat jakékoli závěry, nejsme soudci, ale víme, že mu byla donedávna Zuzana Bubílková přátelsky po boku jako kolegyně, jako člověk a  fungovala i jako sociální poradce.

Starý rok je již historií, a tak nás zajímalo, co si nového přeje zažít vždy vtipná a pohotová Zuzana Bubílková. „Aby mně nezačal bolet další kloub. Na výměnu bych čekala dva až tři roky. Ale vážně. Přeji si, aby mně v tomto roce nepotkalo nic, kvůli čemu bych musela být smutná nebo rozčílená. A také, abych ještě mohla pracovat a nebyla touto společností, která fandí mladým, odsunuta do role babky, která krmí holuby a nadává na všechno. Byla by to škoda. Čekají nás dvoje volby a rozjede se prezidentská kampaň. To mně vždy svrbí pusa, která si na rozdíl od mladých pamatuje tolik, že se může vysmívat v souvislostech. Zatím to dělám v denních glosách na rádiu Impuls, v TV Blesk a od nového roku i v časopisu Sedmička. Rozjednané mám dva televizní pořady a nějaká vystoupení. Tak snad něco z toho vyjde,“ popsala Bubílková, co ji pracovně čeká v roce 2022.

Paní Zuzana se odpovědně udržuje v dobré kondici, denně běhá, navštěvuje posilovnu, vymýšlí a vyrábí originální šperky, ale jak si představuje nadcházející rok, co si ještě přeje zažít ve svém soukromém životě? „Raději nic. Mladého nebo ženatého nechci a to, co je v přiměřeném věku volné na trhu, je předchozími vztahy tak důkladně přebrané zboží, že to vede k rozhodnutí: Než tohle, tak raději být sám a hormonální harašení rozchodit,“ říká naprosto otevřeně úspěšná publicistka. Jak sama uvedla, čekají nás dvoje volby a bude spuštěna prezidentská kampaň, a tak bylo nasnadě, že jsme se také zeptali, co přeje v roce 2022 České republice? „Aby podíl chytrých lidí v populaci byl mnohem vyšší, než jak by se zdálo podle internetových diskusí,“ ukončuje naše krátké povídání usměvavá Zuzana Bubílková.