Columbia přichází se speciální kolekcí pro mileniány

Pro mladé městské milovníky stylu a zároveň oudoorových aktivit si značka Columbia připravila v rámci letošní jarní a letní kolekce dvě novinky. Těmi jsou stylové boty Columbia SH/FT propojující fashion a funkčnost a speciální kolekce Columbia Icons, kterou si nyní představíme. Oslavuje staré módní hity „devadesátek“ v novém současném pojetí.

Columbia je světoznámá značka sportovního a outdoorového oblečení s rozsáhlým archivem ikonických bund, stylů, které se udržely v kurzu po celé dekády a pravidelně se do současných kolekcí i vrací. Tyto klasické nadčasové styly si svou oblibu získávají zejména u mladé „urban“ generace oceňující kvalitu, originalitu i autentičnost značky Columbia, jež je leadrem ve světě outdoorového oblečení.

Columbia se svými speciálními kolekcemi a spolupracemi jako například Kith nebo Opening Ceremony stále více proniká do světa módy a trend setterů, jakým je třeba Kanye West. Za rostoucí oblibu u mileniálů a městských aktivních zákazníků vděčí značka Columbia Sportswear dědictví vycházejícímu z jejího průkopnictví a odkazu samotné „matky značky“ Gerty Boylové.

Columbia Icons

Columbia Icons je speciální unisexová fashion kolekce pro mladší generace. Nabízí ikonické modely čerpající z archivu Columbia devadesátých let. Ty jsou pak updatované v souladu se současnými urban módními trendy i potřebami mileniálů a vyzdvihují autenticitu značky Columbia.

Kolekce Columbia Icons vychází primárně z ikonické unisexové kolekce Santa Ana z roku 1990, která se také objevila v poslední spolupráci s Kith. Kolekce nabízí víceúčelové pohodlné outfity, jež signují střihy, výrazné vzory, potisky log a barvy devadesátek - fialová, tyrkysová, lososová. Čítá celkem 18 modelů, které jsou k dispozici v různých barevných provedeních a které lze všechny vzájemně volně kombinovat do originálního od hlavy k patě sladěného looku.  Naleznete v ní mimo jiné lehké a pohodlné větrovky, barevné fleecovky, trička, sportovní kalhoty i šortky. Nechybí ani doplňky v podobě ledvinek, batohů nebo třeba oboustranného klobouku. K dispozici jsou i dva modely funkčních turistických „sneakersek“ Columbia SH/FT v designu Icons. Oblečení disponuje i oceňovanými technologiemi - například technologií Omni-Shield odolávající vodě a špíně. Větrovka, kalhoty i šortky Columbia Icons Santa Ana vynikají zajímavými detaily zapracování. Můžete je jednoduše sbalit do integrované vnitřní kapsy a jako malý balíček - taštičku na zip - je mít pohodlně vždy u sebe na cestách za každodenním dobrodružstvím. 
Kolekce Columbia Icons je exkluzivně k dispozici ve vybraných obchodech se streetovou módou: Footshop, Freshlabels a Queens.

Kolekce Columbia je k dostání  ve značkových prodejnách Columbia, řetězci Sportisimo a Hervis a v řadě e-shopů jako například www.sportisimo.cz/columbiawww.mall.cz, či sportovna.cz/columbia-pro.

Ve druhé polovině května bude v Praze v obchodním centru Letňany otevřena nová vlajková prodejna značky Columbia, která na ploše 150 m2 nabídne kompletní kolekci oblíbené značky.