Mikolas Josef vydává po dlouhé době nový videoklip a byl u toho opravdový zdravotník!!!

Mikolas Josef se opět navrací na scénu, bohužel ne na opravdová pódia. Taková už je dnes doba…  Novým singlem a videoklipem reaguje na současnou složitou situaci a navazuje na nedávné prohlášení (nikoli vlády). Je o odmítání neupřímných vztahů, odmítání falešného světa sociálních sítí, o bezmoci a složité situaci umělců, kdy je ohrožena jejich existence a nepřichází pro ně ve skutečnosti žádná řešení. Červeným „STREAMUJ“ přes krvavý cover vybízí ke Streamování.  

Mikolas se začátkem tohoto roku odmlčel nejen na sociálních sítích a zdůvodnil to potřebou odpočinout si po 2 letech, kdy strmě stoupla jeho popularita. Od buskingu na ulicích se dostal v rámci Eurovize (2018) na podia před desetitisíce diváků. V roce 2019 vyprodal Forum Karlín svojí show a pokračoval dalšími koncerty nejen v Čechách, ale i v Polsku, Řecku, Španělsku. Rok 2019 zakončil úspěšnou vánoční tour a na začátku roku 2020 se rozhodl vzdálit ze sociálních sítí, ale už je zase zpět!

Před pár týdny natáčel svůj nový videoklip Lalalalalalalalalala a byl u toho skutečný záchranář, ale nebojte se, naštěstí byl Mikolas v pořádku, to si jen obdivovatel a zdravotník Filip střihl malou roličku v krvavém videoklipu.