Nadělte pod stromeček dokonalý účes!

Vánoce se blíží a vy si nevíte rady při výběru dárku pro vaše členky rodiny či kamarádky? Pak zastavte pátrání – máme pro vás tipy na několik produktů francouzské značky BaByliss Paris, které dopomohou k dokonalému účesy a udělají radost každé ženě. Perfektní foukanou jako od vlasového stylisty během chvilky zařídí horkovzdušná kulma BaByliss Paris AS136E.

Součástí výbavy jsou čtyři výměnné nástavce, které je možné zvolit podle požadovaného účesu – od hladkého až po vlnitý. Teplotu lze podle typu vlasů nastavit na 2 stupně a k dispozici je i funkce studeného vzduchu pro závěrečné zafixování účesu. Kulma je vybavena motorem o příkonu 1000 W a kloubovým napájecím kabelem o délce 2,5 metru.

Doporučená akční cena BaByliss Paris AS136E je 1 890,- Kč a výrobce na produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Vysoušeč vlasů BaByliss Paris 6750DE si poradí s úpravou vlasů jako profesionální kadeřník.

Umožňuje nastavit teplotu na 2 stupně, stejně jako rychlost proudu vzduchu, přičemž ta maximální je 143 km/h. Pro závěrečnou fixaci poslouží funkce studeného vzduchu. Součástí balení jsou 3 nástavce včetně difuzéru a odnímatelný zadní filtr. Zárukou vysokého výkonu je profesionální motor o příkonu 2200 W. Praktické závěsné očko a 2,8 m dlouhý napájecí kabel pak usnadňují používání.

Doporučená akční cena BaByliss Paris 6750DE je 3 990,- Kč a výrobce na produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.