Hýčkejme pokožku našich rukou

Zejména v posledních dnech, kdy je na nás důrazně apelováno, abychom dodržovali dostatečnou hygienu rukou, vyvstává otázka, jak co nejlépe pečovat o naši pokožku, aby si udržela pěkný vzhled i hydrataci. Vyčerpáváme ji nejen neustálým omýváním vodou, ale především používáním dezinfekčních prostředků a třeba i nekvalitních mýdel. Jak ale předcházet vysušené a popraskané kůži? Dbejte na pořádnou péči, vsaďte na hutný krém i výživné mýdlo.

Kůži a její ochrannou bariéru narušují nejen různé vnější vlivy, jako je chlad či slunce, ale také příliš časté mytí. Důsledkem je pak vysušená a oslabená pokožka, která je náchylnější k infekci. Přinášíme proto několik rad, jak se o své ruce v těchto těžkých dnech starat.

1.    Hydratace rukou pomocí kvalitních krémů je základ

Pravidelné mazání hutným krémem, masírování pokožky tělovým olejem či emulzí a minimálně jednou týdně peeling i zábal pro regeneraci. Tak by měla ideálně vypadat pořádná péče o ruce v těchto dnech. Zkuste Krém na ruce G&H NOURISH, který pokožku chrání, přispívá k obnově její hydratační bariéry a časem i ke zlepšení vlastní hydratace pokožky. Má voděodolné složení, které zajistí, že vaše ruce budou i po umytí na dotyk jemné a hydratované.

2.   Když už myjete, dbejte na výživná mýdla

Při mytí rukou vždy používejte kvalitní mýdla s výživnými složkami, která vaši pokožku nevysuší. Zkuste také nemýt příliš horkou či naopak ledovou vodu. G&H PROTECT+ mýdlo ochrání pokožku před mikroorganismy. Po jeho použití bude kůže vypadat zdravě a na dotyk bude jemná, hebká a ošetřená. Výtažek z bílého čaje přispívá k posílení pokožky a k její ochraně před škodlivými vlivy životního prostředí. Přírodní minerální látky pomůžou k regeneraci a výtažek z borůvek, který je bohatý na vitamin C a antioxidanty, přispívá k nápravě škod způsobených vlivy vnějšího prostředí.

 Co nejvíce ruce chraňte

Nejen na nákup, abyste se vyhnuli bakteriím, ale klidně i doma při uklízení, noste rukavice. Zejména pak při práci v domácnosti, jako je čistění a umývání s chemickými prostředky i při mytí nádobí. Ochráníte tak nejen pokožku, ale i nově nalakované nehty.

4.    Podpořte krásu i zevnitř

Vyzkoušejte také doplňky stravy, které jsou určeny speciálně pro zdraví pokožky. Zajistí optimální množství vitamínů, minerálů a bylinných extraktů, které jsou nezbytné pro dobrou kondici pokožky. Beauty Supplement TRUVIVITY BY NUTRILITE se užívá na noc a poskytuje ochranu a regeneraci pro pleť zevnitř, zatímco vy spíte. Beauty Supplement obsahuje živiny, které zlepšují kvalitu pleti tak, že chrání její buňky před oxidativním stresem a podporují normální fungování kůže. Obsažený zinek a vitamin C přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, který mohou způsobovat každodenní vlivy okolního prostředí nebo hektický či stresující životní styl. Vitamin C přispívá zejména k normální tvorbě kolagenu tím, že pleti umožňuje zadržovat kyselinu hyaluronovou a vodu, takže zachovává pevný a vláčný vzhled. To ocení nejen ruce, ale také pleť celého těla.

Doporučená MOC Krém na ruce G&H NOURISH je 430 Kč.

Doporučená MOC G&H PROTECT+ mýdlo je 590 Kč. (Balení obsahuje 6 ks mýdla.)

Doporučená MOC Beauty Supplement TRUVIVITY BY NUTRILITE je 2 195 Kč. (Balení obsahuje 60 tablet.)

Více informací najdete na www.amway.cz