Chcete mít krásnou a zdravou pleť? Pak sáhnětěte po značce Erborian.

Korejsko francouzská značka Erborian staví na prověřených východních tradicích a nejnovějších odborných poznatcích ze světa péče o pleť. Už samotný název, který je složen z anglických slov Herbs Of Orient, slibuje, že kosmetika Erborian přinese pleti výjimečné účinky východních bylin. Každá korejská žena totiž ví, na co použít ženšen a na co je lepší třeba bambus. Toto jedinečné dědictví je po staletí předáváno z generace na generaci a všichni místní jej ctí. Dnešní uspěchaná doba však nepřeje náročným domácím přípravám mastí nebo dekorativní kosmetiky ani následným zdlouhavým procedurám. A přesně proto vznikla kosmetická značka Erborian. Její produkty sice respektují veškeré tradiční postupy a jsou založeny na klasických surovinách, jako jsou rostliny, byliny i ovoce, zároveň jsou však koncentrovány do jednoho vysoce účinného přípravku a jejich aplikace je tudíž velmi snadná.

„V naší snaze nabídnout vaší pokožce to nejlepší, jsme našli perfektní rovnováhu mezi tradicemi a moderními poznatky," vysvětlují zakladatelé značky Erborian a dodávají: „Díky našim originálním recepturám vyvinutým v laboratořích v Soulu můžeme vytvářet produkty, které mají jemnou texturu, unikátní vůni, a hlavně v sobě kombinují několik účinných složek, takže jejich síla je zcela výjimečná.

Prvotřídní složení

Veškeré přísady jsou pečlivě vybírány, a to hlavně z těchto důvodů:

-       Jedině kvalitní suroviny dokáží přinést okamžitý a zároveň dlouhodobý efekt zdravé a krásné pokožky.

-       Výhradně testované a bezpečné složky mohou splňovat přísné předpisy, jež jsou stanoveny pro prodej kosmetiky ve světě, a Evropě zvlášť.

-       Pouze udržování vysokého standardu nám umožňuje vytvářet produkty, jež se hodí pro každodenní použití i na tu nejvíce citlivou a jemnou pokožku.

Přípravky obsahují minimum konzervačních látek a jsou zcela bez parabenů. Jak samotné produkty, tak ani jejich jednotlivé složky nejsou testovány na zvířatech a jediná živočišná součást, kterou lze v některých výrobcích najít, je med. Přesto, že Erborian je korejská značka a její uvedení na čínský trh by tak bylo snadné a firmě by pravděpodobně přineslo značný zisk, její majitelé se rozhodli, že v této zemi své produkty distribuovat nebudou.

Dnes krásná, zítra dokonalá

Na značku Erborian se můžete spolehnout jak v péči o pleť, tak i v případě dekorativní kosmetiky. Produktové řady nabízí tolik různých možností, že svůj přípravek tu najdou všechny věkové skupiny i typy pletí.

Vybrali jsme pro vás produkty, které zdokonalí vaši pleť natolik, že byste je určitě neměli minout:

BB Créme: Seznamte se s pečujícím BB krémem, který má díky obsahu ženšenu a dalších bylin opravdu výjimečné hydratační účinky. Po jeho použití zůstává pokožka obličeje sjednocená, přirozeně matná a sametová. Krom toho má krém i vynikající krycí vlastnosti a redukuje nedokonalosti pleti.

K dostání ve třech odstínech: světlý, neutrální a tmavý.

Doporučená cena: 1199 Kč/45 ml

CC Créme: Projasňující krém s obsahem pigmentů, jež se postarají o sjednocení tónu pleti a také o její okamžité rozzáření. Krém dodává pleti intenzivní a hloubkovou hydrataci, zároveň ji chrání před sluncem a také ji vypíná, působí preventivně proti stárnutí a redukuje vrásky.

K dostání ve dvou barevných odstínech: světlý a tmavý.

Doporučená cena: 1199 Kč/45 ml

Ginseng Infusion: Denní krém obsahuje koktejl tradičních čínských bylin v čele s ženšenem. Díky tomu viditelně snižuje projevy stárnutí, dodává pokožce potřebnou hydrataci a zanechává ji pevnější. Při pravidelném používání denní i noční péče Ginseng Infusion je pleť prokazatelně mladistvější, hladká a svěží.

Doporučená cena: 1799 Kč/50 ml

Ginseng Eye Patch: Maska speciálně vyvinutá pro okamžité rozjasnění a osvěžení té nejcitlivější pokožky v okolí očí. Díky výtažkům z kořene ženšenu pleť hydratuje, redukuje výskyt vrásek, zpevňuje kontury a také viditelně snižuje známky únavy. Po použití masky pleť zůstává jemná, hladká a zdravá.

Doporučená cena: 299 Kč/5 g