Finalistky soutěže Dívka roku jsou napjaté, galavečer se už blíží

A he tu další ročník soutěže Dívka roku 2019. Uskuteční v pondělí 31. srpna od 17.00 hodin v Divadle pod Palmovkou. Finálový večer proběhne jako vždy v tematickém duchu, letos tomu bude „Budoucnost“ alias „Future". Soutěžit bude deset krásných a talentovaných dívek.

Slavnostní galavečer bude moderovat skvělá dvojice moderátorů, David Gránský a Jakub Kotek. Spolek Dívka spolupracuje osmým rokem s dětskou onkologií v Brně, Nadačním fondem Krtek.

Soutěžící dívky se předvedou ve čtyřech soutěžních disciplínách – rozhovor s moderátorem, volná disciplína, přehlídka POSHme s Terezou Maškovou a pohybová disciplína s Denisou Czervoniakovou a Valerií Hlinovskou.  

Největším překvapením večera bude Marta Jandová a Anna Julie Slováčková, které jsou splněným přáním pro dvě slečny, které se léčí na dětské onkologii v Brně, Nelu a Ellenku a na finále jsou pozvané. Svým vystoupením podpoří NF Krtek také Superstar 2020 Martin Schreiner, Michaela a Roman Tomešovi.

I v letošním roce vsadili organizátoři na nevšednost a zvolili korunky od firmy VR Glass Design pro vítězky, které jsou vyrobeny z recyklovaného skla. Korunka pro Dívku roku 2020 je tvořena kombinací dvou skel Dark Grey a Float. Tato skla jsou nařezána na jednotlivé proužky a postupně vkládána pomocí Tiffany techniky na kovovou obruč, dle předem připraveného návrhu. Zdobena je pískovaným abstraktním vzorem, do kterého jsou vloženy broušené kamínky. Ty jsou také použity po celém jejím obvodu ve spodní části. Vše vychází z tématu pro letošní ročník, kterým je budoucnost," popsal výrobu korunky pro vítězku Roman Váha, VR Glass Design.

V porotě usednou: Hana Gregorová, Aneta Christovová, Vanda Chaloupková, Robert Jašków, Martin Čermák, Václav Upír Krejčí, Vlastimil Harapes, Julián Záhorovský, Braňo Polák, Marek Peksa, a další…