Jaký objem vašim vlasům ráčíte dát? Je to je a vás a ještě...

Žádný objem nebo příliš mnoho vlasů. To jsou dva protiklady, se kterými se kadeřníci setkávají u svých klientek. Sami jistě víte, že poslední dobou se mimo stále žádaného objemu objevuje téma kudrnatých vlasů a péče o ně.

Až 70 % žen udává, že jsou jejich vlasy příliš jemné a bez objemu. Patříte mezi ně? Potom znáte ten každodenní boj se zplihlými vlasy bez pohybu. Nemůžeme si dovolit messy drdoly a další trendy účesy, protože na ně prostě nemáme dost vlasů. Alespoň jednou si moct zajet rukama do luxusní hřívy. Je to možné?

Objevte objemový potenciál svých vlasů s řadou neuVolume! Každý produkt dodává do vlasů sílu a plnost, po kterých tak toužíme.

Vyzkoušejte si blow out mist, lehký objemový sprej dodávající dlouhotrvající objem, pružnost a lesk.

neuVolume blow out mist

250 ml, 648 Kč / 28,80 €

NeuSmooth je naopak zázrak pro všechny kudrnaté, vlnité a husté vlasy. Složení plné marulového oleje a proteinu z quinoi přináší hebké, lesklé vlasy, které nekrepatí. Vlasy perfektně zkrotí a vás a vaše smysly navíc potěší vůní čistých esenciálních olejů z cedrového dřeva a pelargónie.

SOS produktem pro suché a krepaté vlasy je neuSmooth revitilizing masque. Je určena nejen kudrnatým a hustým, ale i poškozeným a křehkým vlasům, kterým navrací sílu a pevnost.

neuSmooth revitilizing masque

200 g, 1 080 Kč / 48,00 €

Zakoupit můžete prostřednictvím: eshop.neuma.cz

Více informací: www.neuma.cz