Finalisté soutěže Muž roku se připravovali na finálový večer v Chateau Šanov

Dvanáct finalistů 21. ročníku soutěže mužské krásy a elegance Muž roku 2020 v čele s prezidentem soutěže Davidem Novotným přijalo pozvání majitele Chateau Šanov a na zámečku nedaleko Rakovníka uspořádali tradiční předfinálové soustředění.

Mladí muži měli hodně nabitý program. Čekala je dvouhodinovka rétoriky s Janem Přeučilem. S tanečnicemi Czech Kabaret Show věnovali hodně času nácviku choreografie na módní přehlídku a následný finálový večer. Během pobytu museli zvládnout test z angličtiny, nafotit kalendář ve volnočasových a společenských oblecích od Koutný Prostějov a v plavkách a spodním prádle DMXgear, doplněných slunečními brýlemi Optika Slavíková. Mladí pánové se s povinnostmi finalistů soutěže Muž roku poprali statečně. „Asi nejhorší je choreografie, zapamatovat si kroky a nástupy. Ale parta je skvělá, ubytování luxusní, tak za tu námahu to stojí,“ jedním hlasem prohlásili adepti na titul Muž roku 2020.

Jejich snahu podpořily známé osobnosti. V Chateau Šanov se představili Daniel Hůlka, Ivana Jirešová, Martin Schreiner, Kateřina Kornová, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Pavel Trávníček, Kateřina Pechová, Peter Pecha, Tereza Mátlová, Monika Trávníčková a zahrát přijel také Felix Slováček.

Prezident soutěže David Novotný byl spokojený. „Soustředění proběhlo přesně podle plánu. Bez stresu a spěchu kluci zvládli, co potřebovali a hosté si odpočinuli a pobavili se. Děkuji svému týmu za skvěle odvedenou práci a Chateau Šanov za perfektní péči,“ uvedl David Novotný a pozval všechny přítomné na finále soutěže, které se koná 23. října v Náchodě.  

A kdo z dvanácti sympaťáků bude usilovat o titul Muž roku 2019?

1. Vlastimil Kalášek – procesní technik, 27 let, Hradec Králové

2. Marek Fiala - Obchodní zástupce, 27 let, Beroun

3. Lukáš Veitl - student, 22 let, Sokolov

4. Kryštof Novák - Fitness trenér, 25 let, Rumburk

5. Noshdar Muhamed - projektant, 25 let, Duchcov

6. Alexandr Kozák - Obchodní ředitel IT, 24 let, Praha

7. Lukáš Kofroň - herec, 25 let, Praha

8. Jiří Cirhan - student, 22 let, České Budějovice

9. David Kremeň - policista, 29 let, Miroslav

10. Josef Dittrich - Inženýr kvality, 29 let, Broumov

11. Dušan Havlát - Fitness trenér, 24 let, Plzeň

12. David Strnad - technik, 25 let, Nupaky